Jófogás.hu-s apróhirdetések

Adatvédelmi Tájékoztató

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő) által a www.jofogas.hu weboldalához kapcsolódóan 2021. január 25. és 2021. január 31. közötti időszakban rendezett nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték) való jelentkezés keretén belül a Nyereményjáték játékszabályzata alapján játékosnak minősülő érintett személy (a továbbiakban: Játékos) önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a jelen Adatvédelmi Tájékoztatás szerinti személyes adatkezelési feltételeknek megfelelően a következő személyes adatait a Társaság, mint adatkezelő a Nyereményjáték lebonyolítása céljából az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (a továbbiakban: GDPR Rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotörvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje, és felhasználja: 

A Nyereményjáték kapcsán a Játékosok által megadott fenti személyes adatok jelen Adatvédelmi Tájékoztató szerinti felhasználása a GDPR Rendelet és az Infotörvény szerinti személyes adatkezelésnek minősül, a megadott adatok személyes adatok, az adatkezelő pedig az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő).

Adatkezelés célja: a Nyereményjáték lebonyolítása és a nyertes Játékos értesítése e-mailen, a Nyeremény eljuttatása a nyertes Játékosnak.

Adatkezelés időtartama: Nyeremény átadásának napja, de legkésőbb 2021. február 28.

Adatkezelés jogalapja: az adatkezelés a Játékos (érintett) kifejezett és önkéntes hozzájárulásán alapul (GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont). A Nyereményjátékban történő részvétellel a Játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adataikat a Társaság a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott célból felhasználja és kezelje. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul.

A hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén a Játékos hozzájárulását bármikor visszavonhatja az Adatkezelőhöz intézett nyilatkozatával, amely visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt tett hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

A hozzájárulás visszavonását a Játékos az Adatkezelő bármely elérhetőségére címzett nyilatkozatával jogosult megtenni, vagy kérését címezze az Adatkezelőnél kijelölt adatvédelmi tisztviselőhöz, annak következő elérhetőségére: adatvedelem@jofogas.hu 

A Nyertes nevét és címét az Adatkezelő a Nyereményt terhelő személyi jövedelemadó-kötelezettség teljesítésének igazolása céljából a jogszabályban előírt 5 éves időtartamig őrzi, mely adatkezelés jogalapja az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése a GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének c) pontja alapján.

Az adatkezelés szempontjából adatkezelőnek az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., email cím: ugyfelszolgalat@jofogas.hu) minősül. 

A Társaság a felhasználói élmény javítása érdekében, valamint a piaci trendek elemzése és a szolgáltatásaink fejlesztése céljából a következő harmadik féltől (xiti.com) származó sütiket használja a Nyereményjáték szervezéséhez kapcsolódó nyerj.jofogas.hu weboldalon, illetőleg az alábbi adatokat kezeli. Amennyiben nem szeretné, hogy adatait ebből a célból kezeljük, oldalaink láblécében a Süti beállításokra kattintva tudja módosítani.

Süti Szolgáltató Cél és kezelt adat Lejárat Típus
hit.xii xiti.com Statisztikai célú süti, például mely oldalakat látogatta a felhasználó. Session Pixcel Tracker
idrxvr xiti.com Összegyűjti a felhasználó látogatóinak a webhelyére vonatkozó adatait, például, hogy mely oldalakat olvasta. 1 év HTTP Cookie

Más sütit a Társaság nem használ a nyerj.jofogas.hu weboldallal kapcsolatban. A sütikkel kapcsolatos adatkezelés vonatkozó, jelen tájékoztatóban nem rendezett kérdésekre egyebekben a Társaság sütikre vonatkozó adatkezelési tájékoztatója vonatkozik: https://adatvedelem.jofogas.hu/sutikezeles/.

Az adatkezelés címzettjei, adattovábbítás: a Társaság az alábbi címzettek részére továbbít személyes adatot:

–       Az Adatkezelő és annak adatkezelésre feljogosított munkavállalói: a Játékosok közül a Nyertes véletlenszerű kisorsolását a Társaság marketing osztálya végzi, melyről jegyzőkönyvet készít. A Társaság részéről a személyes adatokat kizárólag a Társaság Nyereményjáték lebonyolításában részt vevő munkatársai, így különösen a Marketing osztály érintett dolgozói ismerik meg, kizárólag a Nyereményjáték lebonyolítása érdekében.

–       Harmadik személy címzettek: a Nyereménynek a Nyertes részére történő kézbesítését a Társaság a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.), mint futárszolgálat (a továbbiakban: GLS) által nyújtott szolgáltatásai közvetítésével („Szolgáltatások”), változatlan feltételekkel végzi. Ennek keretén belül a Társaság által a GLS részére továbbított személyes adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe. A GLS a Nyeremény kézbesítése során önálló adatkezelőként kezeli a Nyertes Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges, jelen tájékoztatóban foglalt személyes adatait, amely adatkezelésre a GLS saját adatvédelmi tájékoztatójának rendelkezései irányadóak, mely az alábbi linken érhető el: https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat.

– A Társaság a Játékosok által megadott személyes adatoknak a kapcsolatfelvétel, Nyeremények átadásának lebonyolítása céljából történő kezelése során a következő adatfeldolgozót veszi igénybe:

Google Ireland Limited (székhely: Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország). A Társaság által igénybevett szolgáltatások – Gsuite.

Az adatfeldolgozó által kezelt adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe.

Adattovábbítás harmadik országokba

Tájékoztatjuk, hogy a jelen Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt személyes adatokat a lent meghatározott egyes adatfeldolgozók EU-n kívüli harmadik országba, az Amerikai Egyesült Államokba kívánják továbbítani.

A Google LLC (1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA) szolgáltatásai tekintetében az adattovábbítás jogalapját és jogszerűségét az biztosítja, hogy a Társaság és a Google LLC között olyan adatfeldolgozásra vonatkozó szerződés jött létre, amely tartalmazza az Európai Unió Bizottsága által az EU-n kívüli harmadik országokba történő adattovábbításra előírt modell standard szerződéses feltételeit (Standard Contractual Clause), amely standard szerződéses feltételek elkészítésére a GDPR 46. Cikke adott felhatalmazást a bizottság részére.

Az Adatkezelő és az adatfeldolgozó az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli és betartja a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat. Az Adatkezelő a biztonságos adatkezelés érdekében az adattároláshoz, feldolgozáshoz, adattovábbításhoz kapcsolódó informatikai és egyéb biztonságos adatkezelést elősegítő valamennyi intézkedést megteszi, illetve biztosítja. Az Adatkezelő a tőle elvárható módon megteszi a szükséges intézkedéseket az általa kezelt személyes adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés, megsemmisülés elleni védelem biztosítása, az ehhez szükséges technikai feltételek garantálása érdekében. 

A személyes adatkezeléssel érintett természetes személy, személyes adatai kezelésre vonatkozóan jogszabályban meghatározott jogosultságokkal rendelkezik.  

A Társaság elkötelezett az érintetti jogok gyakorlásának elősegítése iránt. Ennek érdekében olyan biztonságos online elérhető és használható rendszert hozott létre és üzemeltet, amelyen keresztül az érintett Játékosok könnyen és gyorsan hozzáférhet jogai gyakorlásával kapcsolatos információkhoz és funkciókhoz: https://adatvedelem.jofogas.hu/

A tájékoztatáshoz/hozzáféréshez való jog

A Játékos a Társaság fent megadott elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben tájékoztatást kérhet a Társaságtól arra vonatkozóan, hogy a Társaságnál személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, továbbá gyakorolhatja a hozzáféréshez való jogát.

Ha ilyen adatkezelés folyamatban van, a Játékos jogosult arra, hogy a Társaságtól információt kérjen, milyen személyes adatait, milyen jogalapon, milyen célból, milyen forrásból és mennyi ideig kezeli, illetve hogy kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataihoz biztosított hozzáférést vagy kinek továbbította a személyes adatait, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket.

 

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.


A Játékos jogosult arra, hogy a személyes adataihoz hozzáférést kapjon akként, hogy a Társaság az érintett személyes adatokat írásban vagy emailben megküldi a Játékos részére.

A helyesbítéshez való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül módosítsa valamely személyes adatát, illetve kérheti a hiányos személyes adatai kiegészítését.

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.

A törléshez/elfeledtetéshez való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu)  egyszerűen és könnyen kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül törölje személyes adatait, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

  1. a) a személyes adataira már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat a Társaság kezelte;
  2. b) a Játékos visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  3. c) a Játékos tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs más jogszerű ok az adatkezelésre,
  4. d) a személyes adatait az Társaság jogellenesen kezelte,
  5. e) a személyes adatait a Társaságra alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  6. f) a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások gyermekeknek kínálásával kapcsolatosan került sor.

A Társaság lehetőséget nyújt az érintetti jog gyakorlására fenti elérhetőségein keresztül is írásban vagy emailben. A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.
Ha a Társaság a Játékos személyes adatait jelen Szabályzat szerint harmadik személy címzettek részére továbbítja, közli (pl. valamennyi adatfeldolgozó, stb.), úgy a Társaság 30 napon belül tájékoztatja a további címzetteket/adatfeldolgozókat arról, hogy a Játékos kérelmezte a személyes adatai másolatának törlését.

Az adatkezelés korlátozásához való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben kérheti, hogy a Társaság az adatkezelést korlátozza, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

  1. a) a Játékos vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a zárolás/korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy a Társaság ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
  2. b) az adatkezelés jogellenes, és a Játékos ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  3. c) a Társaságnak már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a Játékos igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  4. d) a Játékos tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy a Társaság jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben. 

Az adatkezelés korlátozása esetén az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak a Játékos hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy fontos közérdekéből lehet kezelni.


A korlátozás addig tart, amíg a Játékos által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását.

Az adathordozhatósághoz való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu) egyszerűen és könnyen (illetve a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben) kérheti a Társaságtól a Játékosra vonatkozó, a Játékos által a Társaság rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik társaságnak továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná a társaság, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha az adatkezelés a Játékos hozzájárulásán vagy szerződésen alapul és az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jogának gyakorlása során a Játékos jogosult arra, hogy – ha ez technikailag megvalósítható – kérje a személyes adatok társaságok közötti közvetlen továbbítását.

A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.

A tiltakozáshoz való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben bármikor tiltakozhat személyes adatainak a Társaság vagy egy harmadik fél jogos érdekein alapuló kezelése ellen. Ebben az esetben a Társaság a személyes adatait nem kezelheti tovább, kivéve, ha a Társaság bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek a Játékos érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben jogellenes adatkezelést tapasztal, a jogi eljárás kezdeményezése előtt a Játékosnak célszerű panaszát először a Társaságnak elküldenie a fenti elérhetőségeken, írásban, mivel így lehetőség nyílik arra, hogy a Társaság a jogszerű állapotot magától helyreállítsa.

A Játékos a felügyeleti hatósághoz benyújtott bejelentéssel (panasszal) vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. A felügyeleti hatóság neve és elérhetőségei a következők:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

Honlap: www.naih.hu

A Játékos által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén bíróság előtt polgári pert kezdeményezhet. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – a Játékos választása szerint – a lakóhelye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A törvényszékek felsorolását és elérhetőségét a következő linken keresztül tekintheti meg: http://birosag.hu/torvenyszekek.

Budapest, 2021. január 18.

Játékszabályzat

Hirdetésfeladást ösztönző nyereményjáték

A Nyereményjáték szervezője

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; a továbbiakban: Társaság), a www.jofogas.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetője a Weboldal népszerűsítése érdekében hirdetésösztönző nyereményjátékot szervez (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjátékon való részvétel feltételei

A Nyereményjátékban az a Játékos vehet részt, aki a jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelel.

A Nyereményjátékban kizárólag a 18. életévüket betöltött, Magyarországon állandó lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy Weboldal-felhasználók vehetnek részt (a továbbiakban: Játékos). A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Társaság munkatársai, illetve a Társasággal megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévő szerződéses partnerek és a Nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában részt vevő egyéb társaságok munkatársai, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdése 2. pontjában meghatározott hozzátartozói (pl. házastárs, stb.).

A Nyereményjátékon történő részvétel önkéntes, az azon résztvevő Játékosok a Nyereményjátékba történő, a jelen Játékszabályzatban meghatározott jelentkezésükkel elismerik, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit megismerték, és elfogadják a jelen Játékszabályzat szerinti részvételi feltételeket. A Nyereményjátékra jelentkező Játékos kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy elfogadja a jelen Játékszabályzat szerinti feltételeket és a Nyereményjátékhoz kapcsolódó külön dokumentumba foglalt Adatkezelési Tájékoztató szerinti adatkezeléshez kifejezett és önkéntes hozzájárulását adja.

A Társaság fenntartja a jogot a Nyereményjáték előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, a Nyereményjáték időtartama előtt történő lezárására, valamint a jelen Játékszabályzat egyoldalú módosítására. A Nyereményjáték lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Játékszabályzat, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak. Ha a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Nyereményjátékban nem vehet részt.

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2021. január 25. napján 00:01:00-kor kezdődik és 2020. január 31. napján 23:59:00 óráig tart (a továbbiakban: Időtartam). Az Időtartam a Nyereményjátékra történő jelentkezési határidőt határozza meg, a Nyereményjáték lezárása a Nyeremény kézbesítéséhez kapcsolódik.

Nyeremény

A Nyereményjátékon részt vevő Játékosok között az alábbi nyeremények (a továbbiakban: Nyeremény) kerülnek kisorsolásra:

A nyertes Játékos nem választhat a Nyeremények közül. A Nyeremény készpénzre nem váltható be. A Nyeremény nem átruházható.

A Nyereményjáték menete

A Nyereményjátékban azon Játékosok vesznek részt, akik az Időtartam alatt összesen legalább 3 (három) új hirdetést töltenek fel a Weboldalra a következő kategóriák valamelyikébe: (i) Baba-mama; (ii) Divat, ruházat; (iii) Szabadidő, sport; (iv) Műszaki cikkek, elektronika; (v) Otthon, háztartás, és a 3 új feltöltött hirdetésnél legalább az egyiknél a hirdetésfeladás végén jelzik részvételi szándékukat azzal, hogy hozzájárulásukat adják a Nyereményjáték Játékszabályzatának és a külön dokumentumba foglalt Adatvédelmi Tájékoztatójának megfelelő adatkezeléshez, azaz bepipálják a hirdetésfeladásnál megjelenő checkboxban a fentieket. A Játékszabályzat elfogadásával a Társaság megkapja a Játékos e-mailcímét, amelyet a Nyertes Játékossal történő kapcsolatfelvételhez használ fel a Társaság.

A Játékszabályzat kizárólag asztali böngészőből fogadható el, applikációkban a játék nem elérhető!

Egy Játékos egy alkalommal vehet részt a Nyereményjátékban.

A játékban minden 1000. (ezredik) olyan Játékos nyer, aki a játék héten legalább 3 db hirdetést feladott és legalább egyszer hozzájárulásukat adták Nyereményjáték Játékszabályzatának és a külön dokumentumba foglalt Adatvédelmi Tájékoztatójának megfelelő adatkezeléshez, azaz bepipálják a hirdetésfeladásnál megjelenő checkboxban a fentieket.  (a továbbiakban: Nyertes).

Pótnyertesek nem kerülnek kisorsolásra. 

Amennyiben a Játékos személyes adatait hiányosan vagy valóságnak nem megfelelő tartalommal adja meg, a jelentkező nem tekinthető Játékosnak, így a Nyereményjátékban nem vehet részt.

Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

A Nyertest a Társaság e-mail üzenetben értesíti 2020. február 15. 23:59 óráig. A Nyertesnek az értesítéstől számított 5 munkanapon belül a kapott e-mail üzenetre történő válasz e-mail üzenet elküldésével kell jelentkeznie a Nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetés érdekében, amelynek során Társaságnak meg kell adnia a Játékosnak a nevét, az e-mail címét, és a Nyeremény kiküldéséhez a telefonszámát és a szállítási címét.

A Társaság a Nyereményt a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével juttatja el a Nyerteshez. Postai kiküldésre nincs lehetőség.

Amennyiben a kiválasztott Nyertes azonosítása a megküldött adatai alapján nem lehetséges, a nyerés tényéről történő értesítés meghiúsul vagy nem lehetséges, vagy a megküldött adatok alapján a Nyeremény Nyertes részére történő kézbesítése nem lehetséges, vagy amennyiben a nyertes a Nyeremény átvételét megtagadja, a Nyereményjáték lezárul. A Nyeremény sikeres kézbesítésével a Nyereményjáték szintén lezártnak tekintendő. Pótnyertes kisorsolására nem kerül sor.

Felelősség

A Nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés során keletkezett károkért a Társaság nem vállal felelősséget.

A Társaság nem vállal felelősséget a Játékos által hibásan megadott adatok miatti következményekért és az ilyen adatok miatt esetlegesen bekövetkezett károkért, azokért a Játékos felelős.

A Játékos kötelezettséget vállal arra, hogy a Nyereményjáték során csak valós adatokat ad meg és elfogadja, hogy a Társaság e-mailen keresztül értesítse a Nyereményjátékkal kapcsolatos tudnivalókról.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Társaság a Nyereményjáték során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

A Társaság azért sem vállal felelősséget, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása vagy bármely más, a Társaságnak nem fel nem róható technikai hiba, akadály, illetve egyéb körülmény miatt a Játékos Nyereményjátékban való részvétele meghiúsul.

A Társaság kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Játékost, aki a Nyereményjátékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével vagy kijátszásával törekszik részt venni.

Amennyiben a Nyereményjáték során bármilyen olyan körülmény gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Társaság fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.

A Játékos a Nyereményjátékba történő jelentkezésével elfogadja, hogy a jelen Játékszabályzatban foglaltak megszegésével a Társaságnak okozott kárért teljes felelősséggel tartozik. A Játékosokat együttműködési és tájékoztatási kötelezettség terheli a Társaság irányába, ennek megszegése esetén a Társaság jogosult a Játékost a Nyereményjátékból kizárni. A Társaság döntése ebben az esetben is végleges és nem vitatható.

A jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Budapest, 2021. január 18.

Játékszabályzat

Jófogás kvíz

A www.jofogas.hu weboldal népszerűsítéséhez kapcsolódó nyereményjáték

A Nyereményjáték szervezője

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; a továbbiakban: Társaság), a www.jofogas.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetője a Weboldal népszerűsítése érdekében nyereményjátékot szervez a nyerj.jofogas.hu weboldalon (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjátékon való részvétel feltételei

A Nyereményjátékban az a Játékos vehet részt, aki a jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelel.

A Nyereményjátékban kizárólag a 18. életévüket betöltött, Magyarországon állandó lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy Weboldal-felhasználók vehetnek részt (a továbbiakban: Játékos). A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Társaság munkatársai, illetve a Társasággal megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévő szerződéses partnerek és a Nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában részt vevő egyéb társaságok munkatársai, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdése 2. pontjában meghatározott hozzátartozói (pl. házastárs, stb.).

A Nyereményjátékon történő részvétel önkéntes, az azon résztvevő Játékosok a Nyereményjátékba történő, a jelen Játékszabályzatban meghatározott jelentkezésükkel elismerik, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit megismerték, és elfogadják a jelen Játékszabályzat szerinti részvételi feltételeket. A Nyereményjátékra jelentkező Játékos az erre szolgáló internetes checkbox bepipálásával kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy elfogadja a jelen Játékszabályzat szerinti feltételeket és a Nyereményjátékhoz kapcsolódó külön dokumentumba foglalt Adatkezelési Tájékoztató szerinti adatkezeléshez kifejezett és önkéntes hozzájárulását adja.

A Társaság fenntartja a jogot a Nyereményjáték előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, a Nyereményjáték időtartama előtt történő lezárására, valamint a jelen Játékszabályzat egyoldalú módosítására. A Nyereményjáték lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Játékszabályzat, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak. Ha a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Nyereményjátékban nem vehet részt.

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2020. október 26. napján 10:00:00-kor kezdődik és 2020. november 1. napján 23:59:59 óráig tart (a továbbiakban: Időtartam). Az Időtartam a Nyereményjátékra történő jelentkezési határidőt határozza meg, a Nyereményjáték lezárása a Nyeremény kézbesítéséhez kapcsolódik.

Nyeremény

A Nyereményjátékon részt vevő Játékosok között az alábbi nyeremények (a továbbiakban: Nyeremény) kerülnek kisorsolásra:

1 db Activity Original társasjáték
1 db Munchkin zombik társasjáték
1 db Kódfejtő társasjáték
1 db Túlélők szövetsége
1 db Észpörgető társasjáték

A Nyeremény készpénzre nem váltható be. A Nyeremény nem átruházható. A nyertes Játékos nem választhat a Nyeremények közül.

A Nyereményjáték menete

A Nyereményjátékban azon Játékosok vesznek részt, akik az Időtartam alatt a nyerj.jofogas.hu weboldalon megjelenő valamely kvíz kérdéseire válaszolnak, azaz a kvízt kitöltik, és az elért pontszámaikat az erre szolgáló online funkció használatával beküldi a weboldalon keresztül a Társasághoz, és hozzájárulásukat adják a Nyereményjáték Játékszabályzatának és a külön dokumentumba foglalt Adatvédelmi Tájékoztatójának megfelelő adatkezeléshez – azaz bepipálják a megjelenő checkboxban a fentieket. A Játékszabályzat elfogadásával a Társaság megkapja a Játékos teljes nevét és e-mailcímét, amelyet a Nyertes Játékossal történő kapcsolatfelvételhez használ fel a Társaság. Többször is ki lehet tölteni a Nyereményjáték keretében megjelenő kvízeket,de egy Játékos csak egyszer vehet részt a Nyereményjátékban.

A Játékszabályzat kizárólag asztali böngészőből fogadható el, applikációkban a játék nem elérhető!

Egy Játékos egy alkalommal vehet részt a Nyereményjátékban.

A sorsolást a Társaság marketing osztálya végzi randomszám generátorral, melyről jegyzőkönyvet készít. Pótnyertesek nem kerülnek kisorsolásra.

A nyertes a sorsolás során kisorsolt Játékos (a továbbiakban: Nyertes).

Amennyiben a Játékos személyes adatait hiányosan vagy valóságnak nem megfelelő tartalommal adja meg, a jelentkező nem tekinthető Játékosnak, így a Nyereményjátékban nem vehet részt.

Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

A Nyertest a Társaság e-mail üzenetben értesíti 2020. november 30. 23:59:59 óráig. A Nyertesnek az értesítéstől számított 5 munkanapon belül a kapott e-mail üzenetre történő válasz e-mail üzenet elküldésével kell jelentkeznie a Nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetés érdekében, amelynek során Társaságnak meg kell adnia a Nyeremény kiküldéséhez a telefonszámát és a szállítási címét.

A Nyereményeket a Társaság juttatja el a nyertesekhez a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével. Személyes átvételre és postai kiküldésre nincs lehetőség.

Amennyiben a kiválasztott Nyertes azonosítása a megküldött adatai alapján nem lehetséges, a nyerés tényéről történő értesítés meghiúsul vagy nem lehetséges, vagy a megküldött adatok alapján a Nyeremény Nyertes részére történő kézbesítése nem lehetséges, vagy amennyiben a nyertes a Nyeremény átvételét megtagadja, a Nyereményjáték lezárul. A Nyeremény sikeres kézbesítésével a Nyereményjáték szintén lezártnak tekintendő. Pótnyertes kisorsolására nem kerül sor.

Felelősség

A Nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés során keletkezett károkért a Társaság nem vállal felelősséget.

A Társaság nem vállal felelősséget a Játékos által hibásan megadott adatok miatti következményekért és az ilyen adatok miatt esetlegesen bekövetkezett károkért, azokért a Játékos felelős.

A Játékos kötelezettséget vállal arra, hogy a Nyereményjáték során csak valós adatokat ad meg és elfogadja, hogy a Társaság e-mailen keresztül értesítse a Nyereményjátékkal kapcsolatos tudnivalókról.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Társaság a Nyereményjáték során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

A Társaság azért sem vállal felelősséget, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása vagy bármely más, a Társaságnak nem fel nem róható technikai hiba, akadály, illetve egyéb körülmény miatt a Játékos Nyereményjátékban való részvétele meghiúsul.

A Társaság kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Játékost, aki a Nyereményjátékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével vagy kijátszásával törekszik részt venni.

Amennyiben a Nyereményjáték során bármilyen olyan körülmény gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Társaság fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.

A Játékos a Nyereményjátékba történő jelentkezésével elfogadja, hogy a jelen Játékszabályzatban foglaltak megszegésével a Társaságnak okozott kárért teljes felelősséggel tartozik. A Játékosokat együttműködési és tájékoztatási kötelezettség terheli a Társaság irányába, ennek megszegése esetén a Társaság jogosult a Játékost a Nyereményjátékból kizárni. A Társaság döntése ebben az esetben is végleges és nem vitatható.

A jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Budapest, 2020. október 26.

Adatvédelmi Tájékoztató

Jófogás kvíz

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő) által a www.jofogas.hu weboldalához kapcsolódóan 2020. október 26. és 2020. november 1. közötti időszakban a nyerj.jofogas.hu weboldalon rendezett nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték) való jelentkezés keretén belül a Nyereményjáték játékszabályzata alapján játékosnak minősülő érintett személy (a továbbiakban: Játékos) önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a jelen Adatvédelmi Tájékoztatás szerinti személyes adatkezelési feltételeknek megfelelően a következő személyes adatait a Társaság, mint adatkezelő a Nyereményjáték lebonyolítása céljából az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (a továbbiakban: GDPR Rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotörvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje, és felhasználja:

A Nyereményjáték kapcsán a Játékosok által megadott fenti személyes adatok jelen Adatvédelmi Tájékoztató szerinti felhasználása a GDPR Rendelet és az Infotörvény szerinti személyes adatkezelésnek minősül, a megadott adatok személyes adatok, az adatkezelő pedig az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő).

Adatkezelés célja: a Nyereményjáték lebonyolítása és a nyertes Játékos értesítése e-mailen, a Nyeremény eljuttatása a nyertes Játékosnak.

Adatkezelés időtartama: Nyeremény átadásának napja, de legkésőbb 2020. november 30.

Adatkezelés jogalapja: az adatkezelés a Játékos (érintett) kifejezett és önkéntes hozzájárulásán alapul (GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont). A Nyereményjátékban történő részvétellel a Játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adataikat a Társaság a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott célból felhasználja és kezelje. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul.

A hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén a Játékos hozzájárulását bármikor visszavonhatja az Adatkezelőhöz intézett nyilatkozatával, amely visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt tett hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

A hozzájárulás visszavonását a Játékos az Adatkezelő bármely elérhetőségére címzett nyilatkozatával jogosult megtenni, vagy kérését címezze az Adatkezelőnél kijelölt adatvédelmi tisztviselőhöz, annak következő elérhetőségére: adatvedelem@jofogas.hu

A Nyertes nevét és címét az Adatkezelő a Nyereményt terhelő személyi jövedelemadó-kötelezettség teljesítésének igazolása céljából a jogszabályban előírt 5 éves időtartamig őrzi, mely adatkezelés jogalapja az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése a GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének c) pontja alapján.

Az adatkezelés szempontjából adatkezelőnek az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., email cím: ugyfelszolgalat@jofogas.hu) minősül.

A Társaság a felhasználói élmény javítása érdekében, valamint a piaci trendek elemzése és a szolgáltatásaink fejlesztése céljából a következő harmadik féltől (xiti.com) származó sütiket használja a Nyereményjáték szervezéséhez kapcsolódó nyerj.jofogas.hu weboldalon, illetőleg az alábbi adatokat kezeli. Amennyiben nem szeretné, hogy adatait ebből a célból kezeljük, oldalaink láblécében a Süti beállításokra kattintva tudja módosítani.

Süti Szolgáltató Cél és kezelt adat Lejárat Típus
hit.xii xiti.com Statisztikai célú süti, például mely oldalakat látogatta a felhasználó. Session Pixcel Tracker
idrxvr xiti.com Összegyűjti a felhasználó látogatóinak a webhelyére vonatkozó adatait, például, hogy mely oldalakat olvasta. 1 év HTTP Cookie

A sütikkel kapcsolatos adatkezelésre egyebekben a Társaság sütikre vonatkozó adatkezelési tájékoztatója vonatkozik: https://adatvedelem.jofogas.hu/sutikezeles/.

Az adatkezelés címzettjei, adattovábbítás: a Társaság az alábbi címzettek részére továbbít személyes adatot:

–       Az Adatkezelő és annak adatkezelésre feljogosított munkavállalói: a Játékosok közül a Nyertes véletlenszerű kisorsolását a Társaság marketing osztálya végzi, melyről jegyzőkönyvet készít. A Társaság részéről a személyes adatokat kizárólag a Társaság Nyereményjáték lebonyolításában részt vevő munkatársai, így különösen a Marketing osztály érintett dolgozói ismerik meg, kizárólag a Nyereményjáték lebonyolítása érdekében.

–       Harmadik személy címzettek: a Nyereménynek a Nyertes részére történő kézbesítését a Társaság a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.), mint futárszolgálat (a továbbiakban: GLS) által nyújtott szolgáltatásai közvetítésével („Szolgáltatások”), változatlan feltételekkel végzi. Ennek keretén belül a Társaság által a GLS részére továbbított személyes adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe. A GLS a Nyeremény kézbesítése során önálló adatkezelőként kezeli a Nyertes Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges, jelen tájékoztatóban foglalt személyes adatait, amely adatkezelésre a GLS saját adatvédelmi tájékoztatójának rendelkezései irányadóak, mely az alábbi linken érhető el: https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat.

– A Társaság Nyereményjáték során feltett kérdések tekintetében, valamint a Játékosok által megadott személyes adatoknak (név, e-mail, kiszállítási cím, telefonszám) a kapcsolatfelvétel, Nyeremények átadásának lebonyolítása céljából történő kezelése során a következő adatfeldolgozót veszi igénybe:

Google Ireland Limited (székhely: Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország). A Társaság által igénybevett szolgáltatások – Gsuite, google Forms.

Az adatfeldolgozó által kezelt adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe.

Adattovábbítás harmadik országokba

Tájékoztatjuk, hogy a jelen Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt személyes adatokat a lent meghatározott egyes adatfeldolgozók EU-n kívüli harmadik országba, az Amerikai Egyesült Államokba kívánják továbbítani.

A Google LLC (1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA) szolgáltatásai tekintetében érvényes Európai Bizottsági megfelelőségi határozat (Privacy Shield) biztosítja, hogy az Adatkezelő által igénybevett fenti adatfeldolgozó az Adatkezelő által igénybevett szolgáltatások tekintetében megfelelő védelmi szintet biztosít az USA-ban, mivel aktív tagja az EU-USA adatvédelmi pajzs elnevezésű megállapodásnak. (GDPR 45. cikk (1) bek.) A Google megfelelőségi határozata megtekinthető a https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active webcímen.

Az Adatkezelő és az adatfeldolgozó az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli és betartja a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat. Az Adatkezelő a biztonságos adatkezelés érdekében az adattároláshoz, feldolgozáshoz, adattovábbításhoz kapcsolódó informatikai és egyéb biztonságos adatkezelést elősegítő valamennyi intézkedést megteszi, illetve biztosítja. Az Adatkezelő a tőle elvárható módon megteszi a szükséges intézkedéseket az általa kezelt személyes adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés, megsemmisülés elleni védelem biztosítása, az ehhez szükséges technikai feltételek garantálása érdekében.

A személyes adatkezeléssel érintett természetes személy, személyes adatai kezelésre vonatkozóan jogszabályban meghatározott jogosultságokkal rendelkezik.

A Társaság elkötelezett az érintetti jogok gyakorlásának elősegítése iránt. Ennek érdekében olyan biztonságos online elérhető és használható rendszert hozott létre és üzemeltet, amelyen keresztül az érintett Játékos könnyen és gyorsan hozzáférhet jogai gyakorlásával kapcsolatos információkhoz és funkciókhoz: https://adatvedelem.jofogas.hu/.

A tájékoztatáshoz/hozzáféréshez való jog

A Játékos a Társaság fent megadott elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben tájékoztatást kérhet a Társaságtól arra vonatkozóan, hogy a Társaságnál személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, továbbá gyakorolhatja a hozzáféréshez való jogát.

Ha ilyen adatkezelés folyamatban van, a Játékos jogosult arra, hogy a Társaságtól információt kérjen, milyen személyes adatait, milyen jogalapon, milyen célból, milyen forrásból és mennyi ideig kezeli, illetve hogy kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataihoz biztosított hozzáférést vagy kinek továbbította a személyes adatait, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket.

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.

A Játékos jogosult arra, hogy a személyes adataihoz hozzáférést kapjon akként, hogy a Társaság az érintett személyes adatokat írásban vagy emailben megküldi a Játékos részére.

A helyesbítéshez való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül módosítsa valamely személyes adatát, illetve kérheti a hiányos személyes adatai kiegészítését.

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.

A törléshez/elfeledtetéshez való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu)  egyszerűen és könnyen kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül törölje személyes adatait, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

  1. a) a személyes adataira már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat a Társaság kezelte;
  2. b) a Játékos visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  3. c) a Játékos tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs más jogszerű ok az adatkezelésre,
  4. d) a személyes adatait az Társaság jogellenesen kezelte,
  5. e) a személyes adatait a Társaságra alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  6. f) a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások gyermekeknek kínálásával kapcsolatosan került sor.

A Társaság lehetőséget nyújt az érintetti jog gyakorlására fenti elérhetőségein keresztül is írásban vagy emailben. A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.
Ha a Társaság a Játékos személyes adatait jelen Szabályzat szerint harmadik személy címzettek részére továbbítja, közli (pl. valamennyi adatfeldolgozó, stb.), úgy a Társaság 30 napon belül tájékoztatja a további címzetteket/adatfeldolgozókat arról, hogy a Játékos kérelmezte a személyes adatai másolatának törlését.

Az adatkezelés korlátozásához való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben kérheti, hogy a Társaság az adatkezelést korlátozza, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

  1. a) a Játékos vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a zárolás/korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy a Társaság ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
  2. b) az adatkezelés jogellenes, és a Játékos ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  3. c) a Társaságnak már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a Játékos igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  4. d) a Játékos tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy a Társaság jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Az adatkezelés korlátozása esetén az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak a Játékos hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy fontos közérdekéből lehet kezelni.

A korlátozás addig tart, amíg a Játékos által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását.

Az adathordozhatósághoz való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu) egyszerűen és könnyen (illetve a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben) kérheti a Társaságtól a Játékosra vonatkozó, a Játékos által a Társaság rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik társaságnak továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná a társaság, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha az adatkezelés a Játékos hozzájárulásán vagy szerződésen alapul és az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jogának gyakorlása során a Játékos jogosult arra, hogy – ha ez technikailag megvalósítható – kérje a személyes adatok társaságok közötti közvetlen továbbítását.

A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.

A tiltakozáshoz való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben bármikor tiltakozhat személyes adatainak a Társaság vagy egy harmadik fél jogos érdekein alapuló kezelése ellen. Ebben az esetben a Társaság a személyes adatait nem kezelheti tovább, kivéve, ha a Társaság bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek a Játékos érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben jogellenes adatkezelést tapasztal, a jogi eljárás kezdeményezése előtt a Játékosnak célszerű panaszát először a Társaságnak elküldenie a fenti elérhetőségeken, írásban, mivel így lehetőség nyílik arra, hogy a Társaság a jogszerű állapotot magától helyreállítsa.

A Játékos a felügyeleti hatósághoz benyújtott bejelentéssel (panasszal) vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. A felügyeleti hatóság neve és elérhetőségei a következők:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.

Postacím: 1374 Budapest, Pf. 603.

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

Honlap: www.naih.hu

A Játékos által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén bíróság előtt polgári pert kezdeményezhet. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – a Játékos választása szerint – a lakóhelye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A törvényszékek felsorolását és elérhetőségét a következő linken keresztül tekintheti meg: http://birosag.hu/torvenyszekek.

Budapest, 2020. október 26.

Játékszabályzat

A www.jofogas.hu weboldal népszerűsítéséhez kapcsolódó nyereményjáték

A Nyereményjáték szervezője

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; a továbbiakban: Társaság), a www.jofogas.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetője a Weboldal népszerűsítése érdekében nyereményjátékot szervez (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjátékon való részvétel feltételei

A Nyereményjátékban az a Játékos vehet részt, aki a jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelel.

A Nyereményjátékban kizárólag a 18. életévüket betöltött, Magyarországon állandó lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy Weboldal-felhasználók vehetnek részt (a továbbiakban: Játékos). A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Társaság munkatársai, illetve a Társasággal megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévő szerződéses partnerek és a Nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában részt vevő egyéb társaságok munkatársai, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdése 2. pontjában meghatározott hozzátartozói (pl. házastárs, stb.).

A Nyereményjátékon történő részvétel önkéntes, az azon résztvevő Játékosok a Nyereményjátékba történő, a jelen Játékszabályzatban meghatározott jelentkezésükkel elismerik, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit megismerték, és elfogadják a jelen Játékszabályzat szerinti részvételi feltételeket. A Nyereményjátékra jelentkező Játékos kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy elfogadja a jelen Játékszabályzat szerinti feltételeket és a Nyereményjátékhoz kapcsolódó külön dokumentumba foglalt Adatkezelési Tájékoztató szerinti adatkezeléshez kifejezett és önkéntes hozzájárulását adja.

A Társaság fenntartja a jogot a Nyereményjáték előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, a Nyereményjáték időtartama előtt történő lezárására, valamint a jelen Játékszabályzat egyoldalú módosítására. A Nyereményjáték lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Játékszabályzat, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak. Ha a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Nyereményjátékban nem vehet részt.

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2020. január 1. napján 00:01:00-kor kezdődik és 2020. január 31. napján 23:59:00 óráig tart (a továbbiakban: Időtartam). Az Időtartam a Nyereményjátékra történő jelentkezési határidőt határozza meg, a Nyereményjáték lezárása a Nyeremény kézbesítéséhez kapcsolódik.

Nyeremény

A Nyereményjátékon részt vevő Játékosok között az alábbi nyeremények (a továbbiakban: Nyeremény) kerülnek kisorsolásra:

A nyertes Játékos nem választhat a Nyeremények közül. A Nyeremény készpénzre nem váltható be. A Nyeremény nem átruházható.

A Nyereményjáték menete

A Nyereményjátékban azon Játékosok vesznek részt, akik az Időtartam alatt összesen legalább 5 (öt) új hirdetést töltenek fel a Weboldalra a következő kategóriák valamelyikébe: (i) Baba-mama; (ii) Divat, ruházat; (iii) Szabadidő, sport; (iv) Műszaki cikkek, elektronika; (v) Otthon, háztartás, és az 5 új feltöltött hirdetésnél legalább az egyiknél a hirdetésfeladás végén jelzik részvételi szándékukat azzal, hogy hozzájárulásukat adják a Nyereményjáték Játékszabályzatának és a külön dokumentumba foglalt Adatvédelmi Tájékoztatójának megfelelő adatkezeléshez. – azaz bepipálják a hirdetésfeladásnál megjelenő checkboxban a fentieket. A Játékszabályzat elfogadásával a Társaság megkapja a Játékos e-mailcímét, amelyet a Nyertes Játékossal történő kapcsolatfelvételhez használ fel a Társaság.

A Játékszabályzat kizárólag asztali böngészőből fogadható el, applikációkban a játék nem elérhető!

Egy Játékos egy alkalommal vehet részt a Nyereményjátékban.

A sorsolást a Társaság marketing osztálya végzi randomszám generátorral, melyről jegyzőkönyvet készít. Pótnyertesek nem kerülnek kisorsolásra.

A nyertes a sorsolás során kisorsolt Játékos (a továbbiakban: Nyertes).

Amennyiben a Játékos személyes adatait hiányosan vagy valóságnak nem megfelelő tartalommal adja meg, a jelentkező nem tekinthető Játékosnak, így a Nyereményjátékban nem vehet részt.

Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

A Nyertest a Társaság e-mail üzenetben értesíti 2020. február 15. 23:59 óráig. A Nyertesnek az értesítéstől számított 5 munkanapon belül a kapott e-mail üzenetre történő válasz e-mail üzenet elküldésével kell jelentkeznie a Nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetés érdekében, amelynek során Társaságnak meg kell adnia a budapesti Játékosnak az e-mail címét, míg Budapesten kívüli Játékosok esetében az e-mail címét, és a Nyeremény kiküldéséhez a telefonszámát és a szállítási címét.

Ha a Nyertes budapesti lakos, a Nyereményt személyesen veheti át a Jófogás Találkozási Ponton (1062 Budapest, Váci út 1-3.). Ha a Nyertes nem budapesti lakos, a Nyereményt a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével juttatjuk el hozzá. Postai kiküldésre nincs lehetőség.

Amennyiben a kiválasztott Nyertes azonosítása a megküldött adatai alapján nem lehetséges, a nyerés tényéről történő értesítés meghiúsul vagy nem lehetséges, vagy a megküldött adatok alapján a Nyeremény Nyertes részére történő kézbesítése nem lehetséges, vagy amennyiben a nyertes a Nyeremény átvételét megtagadja, a Nyereményjáték lezárul. A Nyeremény sikeres kézbesítésével a Nyereményjáték szintén lezártnak tekintendő. Pótnyertes kisorsolására nem kerül sor.

Felelősség

A Nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés során keletkezett károkért a Társaság nem vállal felelősséget.

A Társaság nem vállal felelősséget a Játékos által hibásan megadott adatok miatti következményekért és az ilyen adatok miatt esetlegesen bekövetkezett károkért, azokért a Játékos felelős.

A Játékos kötelezettséget vállal arra, hogy a Nyereményjáték során csak valós adatokat ad meg és elfogadja, hogy a Társaság e-mailen keresztül értesítse a Nyereményjátékkal kapcsolatos tudnivalókról.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Társaság a Nyereményjáték során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

A Társaság azért sem vállal felelősséget, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása vagy bármely más, a Társaságnak nem fel nem róható technikai hiba, akadály, illetve egyéb körülmény miatt a Játékos Nyereményjátékban való részvétele meghiúsul.

A Társaság kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Játékost, aki a Nyereményjátékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével vagy kijátszásával törekszik részt venni.

Amennyiben a Nyereményjáték során bármilyen olyan körülmény gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Társaság fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.

A Játékos a Nyereményjátékba történő jelentkezésével elfogadja, hogy a jelen Játékszabályzatban foglaltak megszegésével a Társaságnak okozott kárért teljes felelősséggel tartozik. A Játékosokat együttműködési és tájékoztatási kötelezettség terheli a Társaság irányába, ennek megszegése esetén a Társaság jogosult a Játékost a Nyereményjátékból kizárni. A Társaság döntése ebben az esetben is végleges és nem vitatható.

A jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Budapest, 2020. január 1.

Adatvédelmi Tájékoztató

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő) által a www.jofogas.hu weboldalához kapcsolódóan 2020. január 1. és 2020. január 31. közötti időszakban rendezett nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték) való jelentkezés keretén belül a Nyereményjáték játékszabályzata alapján játékosnak minősülő érintett személy (a továbbiakban: Játékos) önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a jelen Adatvédelmi Tájékoztatás szerinti személyes adatkezelési feltételeknek megfelelően a következő személyes adatait a Társaság, mint adatkezelő a Nyereményjáték lebonyolítása céljából az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (a továbbiakban: GDPR Rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotörvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje, és felhasználja:

A Nyereményjáték kapcsán a Játékosok által megadott fenti személyes adatok jelen Adatvédelmi Tájékoztató szerinti felhasználása a GDPR Rendelet és az Infotörvény szerinti személyes adatkezelésnek minősül, a megadott adatok személyes adatok, az adatkezelő pedig az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő).

Adatkezelés célja: a Nyereményjáték lebonyolítása és a nyertes Játékos értesítése e-mailen, nem budapesti Játékosok esetében a Nyeremény eljuttatása a nyertes Játékosnak.

Adatkezelés időtartama: Nyeremény átadásának napja, de legkésőbb 2020. február 29.

Adatkezelés jogalapja: az adatkezelés a Játékos (érintett) kifejezett és önkéntes hozzájárulásán alapul (GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont). A Nyereményjátékban történő részvétellel a Játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adataikat a Társaság a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott célból felhasználja és kezelje. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul.

A hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén a Játékos hozzájárulását bármikor visszavonhatja az Adatkezelőhöz intézett nyilatkozatával, amely visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt tett hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

 

A hozzájárulás visszavonását a Játékos az Adatkezelő bármely elérhetőségére címzett nyilatkozatával jogosult megtenni, vagy kérését címezze az Adatkezelőnél kijelölt adatvédelmi tisztviselőhöz, annak következő elérhetőségére: adatvedelem@jofogas.hu

A Nyertes nevét és címét az Adatkezelő a Nyereményt terhelő személyi jövedelemadó-kötelezettség teljesítésének igazolása céljából a jogszabályban előírt 5 éves időtartamig őrzi, mely adatkezelés jogalapja az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése a GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének c) pontja alapján.

Az adatkezelés szempontjából adatkezelőnek az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., email cím: ugyfelszolgalat@jofogas.hu) minősül.

Az adatkezelés címzettjei, adattovábbítás: a Társaság az alábbi címzettek részére továbbít személyes adatot:

–       Az Adatkezelő és annak adatkezelésre feljogosított munkavállalói: a Játékosok közül a Nyertes véletlenszerű kisorsolását a Társaság marketing osztálya végzi, melyről jegyzőkönyvet készít. A Társaság részéről a személyes adatokat kizárólag a Társaság Nyereményjáték lebonyolításában részt vevő munkatársai, így különösen a Marketing osztály érintett dolgozói ismerik meg, kizárólag a Nyereményjáték lebonyolítása érdekében.

–       Harmadik személy címzettek: a Nyereménynek a Nyertes részére történő kézbesítését a Társaság a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.), mint futárszolgálat (a továbbiakban: GLS) által nyújtott szolgáltatásai közvetítésével („Szolgáltatások”), változatlan feltételekkel végzi. Ennek keretén belül a Társaság által a GLS részére továbbított személyes adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe. A GLS a Nyeremény kézbesítése során önálló adatkezelőként kezeli a Nyertes Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges, jelen tájékoztatóban foglalt személyes adatait, amely adatkezelésre a GLS saját adatvédelmi tájékoztatójának rendelkezései irányadóak, mely az alábbi linken érhető el: https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat.

– Találkozási Pont munkatársai segítségével történik a Nyeremény kézbesítése a budapesti lakos Nyertesek részére. A Találkozási Ponton az RP-Group Event Bt. (székhelye: 1044 Budapest, Ungvári utca 7.) munkatársai dolgoznak a Társaság megbízásával. Az RP-Group Event Bt. mint a Társaság adatfeldolgozója részére továbbított személyes adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma.

– A Társaság a Játékosok által megadott személyes adatoknak a kapcsolatfelvétel, Nyeremények átadásának lebonyolítása céljából történő kezelése során a következő adatfeldolgozót veszi igénybe:

Google Ireland Limited (székhely: Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország). A Társaság által igénybevett szolgáltatások – Gsuite.

Az adatfeldolgozó által kezelt adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe.

Adattovábbítás harmadik országokba

Tájékoztatjuk, hogy a jelen Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt személyes adatokat a lent meghatározott egyes adatfeldolgozók EU-n kívüli harmadik országba, az Amerikai Egyesült Államokba kívánják továbbítani.

A Google LLC (1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA) szolgáltatásai tekintetében érvényes Európai Bizottsági megfelelőségi határozat (Privacy Shield) biztosítja, hogy az Adatkezelő által igénybevett fenti adatfeldolgozó az Adatkezelő által igénybevett szolgáltatások tekintetében megfelelő védelmi szintet biztosít az USA-ban, mivel aktív tagja az EU-USA adatvédelmi pajzs elnevezésű megállapodásnak. (GDPR 45. cikk (1) bek.) A Google megfelelőségi határozata megtekinthető a https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active webcímen.

 

Az Adatkezelő és az adatfeldolgozó az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli és betartja a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat. Az Adatkezelő a biztonságos adatkezelés érdekében az adattároláshoz, feldolgozáshoz, adattovábbításhoz kapcsolódó informatikai és egyéb biztonságos adatkezelést elősegítő valamennyi intézkedést megteszi, illetve biztosítja. Az Adatkezelő a tőle elvárható módon megteszi a szükséges intézkedéseket az általa kezelt személyes adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés, megsemmisülés elleni védelem biztosítása, az ehhez szükséges technikai feltételek garantálása érdekében.

A személyes adatkezeléssel érintett természetes személy, személyes adatai kezelésre vonatkozóan jogszabályban meghatározott jogosultságokkal rendelkezik.

A Társaság elkötelezett az érintetti jogok gyakorlásának elősegítése iránt. Ennek érdekében olyan biztonságos online elérhető és használható rendszert hozott létre és üzemeltet, amelyen keresztül az érintett Játékosok könnyen és gyorsan hozzáférhet jogai gyakorlásával kapcsolatos információkhoz és funkciókhoz: https://adatvedelem.jofogas.hu/.

A tájékoztatáshoz/hozzáféréshez való jog

A Játékos a Társaság fent megadott elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben tájékoztatást kérhet a Társaságtól arra vonatkozóan, hogy a Társaságnál személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, továbbá gyakorolhatja a hozzáféréshez való jogát.

Ha ilyen adatkezelés folyamatban van, a Játékos jogosult arra, hogy a Társaságtól információt kérjen, milyen személyes adatait, milyen jogalapon, milyen célból, milyen forrásból és mennyi ideig kezeli, illetve hogy kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataihoz biztosított hozzáférést vagy kinek továbbította a személyes adatait, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket.

 

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.

A Játékos jogosult arra, hogy a személyes adataihoz hozzáférést kapjon akként, hogy a Társaság az érintett személyes adatokat írásban vagy emailben megküldi a Játékos részére.

A helyesbítéshez való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül módosítsa valamely személyes adatát, illetve kérheti a hiányos személyes adatai kiegészítését.

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.

 

A törléshez/elfeledtetéshez való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu)  egyszerűen és könnyen kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül törölje személyes adatait, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

  1. a) a személyes adataira már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat a Társaság kezelte;
  2. b) a Játékos visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  3. c) a Játékos tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs más jogszerű ok az adatkezelésre,
  4. d) a személyes adatait az Társaság jogellenesen kezelte,
  5. e) a személyes adatait a Társaságra alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  6. f) a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások gyermekeknek kínálásával kapcsolatosan került sor.

A Társaság lehetőséget nyújt az érintetti jog gyakorlására fenti elérhetőségein keresztül is írásban vagy emailben. A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.
Ha a Társaság a Játékos személyes adatait jelen Szabályzat szerint harmadik személy címzettek részére továbbítja, közli (pl. valamennyi adatfeldolgozó, stb.), úgy a Társaság 30 napon belül tájékoztatja a további címzetteket/adatfeldolgozókat arról, hogy a Játékos kérelmezte a személyes adatai másolatának törlését.

Az adatkezelés korlátozásához való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben kérheti, hogy a Társaság az adatkezelést korlátozza, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

  1. a) a Játékos vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a zárolás/korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy a Társaság ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
  2. b) az adatkezelés jogellenes, és a Játékos ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  3. c) a Társaságnak már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a Játékos igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  4. d) a Játékos tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy a Társaság jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Az adatkezelés korlátozása esetén az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak a Játékos hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy fontos közérdekéből lehet kezelni.

A korlátozás addig tart, amíg a Játékos által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását.

Az adathordozhatósághoz való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu) egyszerűen és könnyen (illetve a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben) kérheti a Társaságtól a Játékosra vonatkozó, a Játékos által a Társaság rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik társaságnak továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná a társaság, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha az adatkezelés a Játékos hozzájárulásán vagy szerződésen alapul és az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jogának gyakorlása során a Játékos jogosult arra, hogy – ha ez technikailag megvalósítható – kérje a személyes adatok társaságok közötti közvetlen továbbítását.

A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.

A tiltakozáshoz való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben bármikor tiltakozhat személyes adatainak a Társaság vagy egy harmadik fél jogos érdekein alapuló kezelése ellen. Ebben az esetben a Társaság a személyes adatait nem kezelheti tovább, kivéve, ha a Társaság bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek a Játékos érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

 

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben jogellenes adatkezelést tapasztal, a jogi eljárás kezdeményezése előtt a Játékosnak célszerű panaszát először a Társaságnak elküldenie a fenti elérhetőségeken, írásban, mivel így lehetőség nyílik arra, hogy a Társaság a jogszerű állapotot magától helyreállítsa.

A Játékos a felügyeleti hatósághoz benyújtott bejelentéssel (panasszal) vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. A felügyeleti hatóság neve és elérhetőségei a következők:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

Honlap: www.naih.hu

A Játékos által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén bíróság előtt polgári pert kezdeményezhet. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – a Játékos választása szerint – a lakóhelye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A törvényszékek felsorolását és elérhetőségét a következő linken keresztül tekintheti meg: http://birosag.hu/torvenyszekek.

Budapest, 2020. január 1.

Játékszabályzat

Jófogás Instagram oldalához kapcsolódó nyereményjáték

A Nyereményjáték szervezője

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; a továbbiakban: Társaság), a Jófogás.hu internetes oldal Instagram oldalának (a továbbiakban: Instagram Oldal) üzemeltetője az Instagram Oldal népszerűsítése érdekében nyereményjátékot szervez annak okán, hogy az Instagram Oldal követőinek száma elérte a 6000 főt (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjátékon való részvétel feltételei

A Nyereményjátékban az a Játékos vehet részt, aki a jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelel.

A Nyereményjátékban kizárólag a 18. életévüket betöltött, Magyarországon állandó lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkező azon természetes személy Instagram Oldal követőek vehetnek részt, akik a Nyereményjátékra vonatkozóan az Instagram Oldalon megjelentetett posztot kedvelik és az abban feltett kérdésre válaszolnak (a továbbiakban: Játékos). A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Társaság munkatársai, illetőleg a Társasággal megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévő szerződéses partnerek és a Nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában részt vevő egyéb társaságok munkatársai, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdése 2. pontjában meghatározott hozzátartozói (pl. házastárs, stb.).

A Nyereményjátékon történő részvétel önkéntes, az azon résztvevő Játékosok a Nyereményjátékba történő, a jelen Játékszabályzatban meghatározott jelentkezésükkel elismerik, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit megismerték, és elfogadják a jelen Játékszabályzat szerinti részvételi feltételeket. A Nyereményjátékra jelentkező játékos kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy elfogadja a jelen Játékszabályzat szerinti feltételeket és a Nyereményjátékhoz kapcsolódó külön dokumentumba foglalt Adatkezelési Tájékoztató szerinti adatkezeléshez kifejezett és önkéntes hozzájárulását adja.

A Társaság fenntartja a jogot a Nyereményjáték előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, a Nyereményjáték időtartama előtt történő lezárására, valamint a jelen Játékszabályzat egyoldalú módosítására. A Nyereményjáték lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Játékszabályzat, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak. Ha a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Nyereményjátékban nem vehet részt.

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2019. december 12. napján 14:00:00 órától kezdődik és 2019. december 13. napján 14:00:00 óráig tart (a továbbiakban: Időtartam). Az Időtartam a Nyereményjátékra történő jelentkezési határidőt határozza meg, a Nyereményjáték lezárása a Nyeremény kézbesítéséhez kapcsolódik.

Nyeremény

A Nyereményjátékon részt vevő Játékosok között 3 db csomagot sorsolunk ki, amelynek tartalma a következő: Zsozsó, Jófogásos Környezetbarát papírból készült hátizsák, Jófogásos bambusz-üveg kulacs, Jófogásos fém szívószál. (a továbbiakban: Nyeremény). A Nyeremény készpénzre nem váltható be. A Nyeremény nem átruházható.

A Nyereményjáték menete

A Nyeremény sorsolásán azon Játékosok vesznek részt, akik az Időtartam alatt az Instagram Oldalt kedvelik vagy korábbi időpontban már kedvelték, továbbá a játéknapon az Instagram Oldalára 14:00:00-kor kihelyezett posztot kedvelik és az abban megjelenő kérdésre válaszukat a poszt alatti hozzászólásban elküldik, és jelzik részvételi szándékukat azzal, hogy hozzájárulásukat adják a Nyereményjáték Játékszabályzatának és Adatvédelmi Tájékoztatójának megfelelő adatkezeléshez. 

Egy Játékos egy alkalommal vehet részt a Nyereményjátékban.

A sorsolást a Társaság marketing osztálya végzi, melyről jegyzőkönyvet készít. Pótnyertesek nem kerülnek kisorsolásra. 

A nyertes a sorsolás során kisorsolt Játékos (a továbbiakban: Nyertes).

Amennyiben a Játékos személyes adatait hiányosan vagy valóságnak nem megfelelő tartalommal adja meg, a jelentkező nem tekinthető Játékosnak, így a Nyereményjátékban nem vehet részt.

Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

A Nyertest a Társaság az Instagram fiókjához kapcsolódóan Instagram üzenetben értesíti 2019. december 18. 11:00 óráig. A Nyertesnek az értesítéstől számított 5 munkanapon belül a kapott Instagram üzenetre történő válasz Instagram üzenet elküldésével kell jelentkeznie a Nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetés érdekében, amelynek során Társaságnak meg kell adnia az e-mail címét és a Nyeremény kiküldéséhez a telefonszámát és a szállítási címét.

Ha a Nyertes budapesti lakos, a Nyereményt személyesen veheti át a Jófogás Találkozási Ponton (1062 Budapest, Váci út 1-3.). Ha a Nyertes nem budapesti lakos, a Nyereményt a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével juttatjuk el hozzá. Postai kiküldésre nincs lehetőség.

Amennyiben a kiválasztott Nyertes azonosítása a megküldött adatai alapján nem lehetséges, a nyerés tényéről történő értesítés meghiúsul vagy nem lehetséges, vagy a megküldött adatok alapján a Nyeremény Nyertes részére történő kézbesítése nem lehetséges, vagy amennyiben a nyertes a Nyeremény átvételét megtagadja, a Nyereményjáték lezárul. A Nyeremény sikeres kézbesítésével a Nyereményjáték szintén lezártnak tekintendő.

Felelősség

A Nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés során keletkezett károkért a Társaság nem vállal felelősséget.

A Társaság nem vállal felelősséget a Játékos által hibásan megadott adatok miatti következményekért és az ilyen adatok miatt esetlegesen bekövetkezett károkért, azokért a Játékos felelős.

A Játékos kötelezettséget vállal arra, hogy a Nyereményjáték során csak valós adatokat ad meg és elfogadja, hogy a Társaság e-mailen keresztül értesítse a Nyereményjátékkal kapcsolatos tudnivalókról.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Társaság a Nyereményjáték során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

A Társaság azért sem vállal felelősséget, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása vagy bármely más, a Társaságnak nem fel nem róható technikai hiba, akadály, illetve egyéb körülmény miatt a Játékos Nyereményjátékban való részvétele meghiúsul.

A Társaság kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Játékost, aki a Nyereményjátékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével vagy kijátszásával törekszik részt venni.

Amennyiben a Nyereményjáték során bármilyen olyan körülmény gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Társaság fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.

A Játékos a Nyereményjátékba történő jelentkezésével elfogadja, hogy a jelen Játékszabályzatban foglaltak megszegésével a Társaságnak okozott kárért teljes felelősséggel tartozik. A Játékosokat együttműködési és tájékoztatási kötelezettség terheli a Társaság irányába, ennek megszegése esetén a Társaság jogosult a Játékost a Nyereményjátékból kizárni. A Társaság döntése ebben az esetben is végleges és nem vitatható.

A jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

 

Adatvédelmi Tájékoztató

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő) által a Jófogás Instagram Oldalához kapcsolódóan 2019. december 12. és 2019. december 13. napokon rendezett nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték) való jelentkezés keretén belül a Nyereményjáték játékszabályzata alapján játékosnak minősülő érintett személy (a továbbiakban: Játékos) önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a jelen Adatvédelmi Tájékoztatás szerinti személyes adatkezelési feltételeknek megfelelően a következő személyes adatait a Társaság, mint adatkezelő a Nyereményjáték lebonyolítása céljából az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (a továbbiakban: GDPR Rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotörvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje, és felhasználja: 

A Nyereményjáték kapcsán a Játékosok által megadott fenti személyes adatok jelen Adatvédelmi Tájékoztató szerinti felhasználása a GDPR Rendelet és az Infotörvény szerinti személyes adatkezelésnek minősül, a megadott adatok személyes adatok, az adatkezelő pedig az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő).

Adatkezelés célja: a Nyereményjáték lebonyolítása és a nyertes Játékos értesítése.

Adatkezelés időtartama: Nyeremény átadásának napja, de legkésőbb 2020. január 31.

Adatkezelés jogalapja: az adatkezelés a Játékos (érintett) kifejezett és önkéntes hozzájárulásán alapul (GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont). A Nyereményjátékban történő részvétellel a Játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adataikat a Társaság a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott célból felhasználja és kezelje. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul.

A hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén a Játékos hozzájárulását bármikor visszavonhatja az Adatkezelőhöz intézett nyilatkozatával, amely visszavonás azonban nem érinti a visszavonás előtt tett hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

 

A hozzájárulás visszavonását a Játékos az Adatkezelő bármely elérhetőségére címzett nyilatkozatával jogosult megtenni, vagy kérését címezze az Adatkezelőnél kijelölt adatvédelmi tisztviselőhöz, annak következő elérhetőségére: adatvedelem@jofogas.hu 

A Nyertes nevét és címét az Adatkezelő a Nyereményt terhelő személyi jövedelemadó-kötelezettség teljesítésének igazolása céljából a jogszabályban előírt 5 éves időtartamig őrzi, mely adatkezelés jogalapja az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése a GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének c) pontja alapján.

Az adatkezelés szempontjából adatkezelőnek az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49., email cím: ugyfelszolgalat@jofogas.hu) minősül. 

Az adatkezelés címzettjei, adattovábbítás: a Társaság az alábbi címzettek részére továbbít személyes adatot:

–       Az Adatkezelő és annak adatkezelésre feljogosított munkavállalói: a Játékosok közül a Nyertes véletlenszerű kisorsolását a Társaság marketing osztálya végzi, melyről jegyzőkönyvet készít. A Társaság részéről a személyes adatokat kizárólag a Társaság Nyereményjáték lebonyolításában részt vevő munkatársai, így különösen a Marketing osztály érintett dolgozói ismerik meg, kizárólag a Nyereményjáték lebonyolítása érdekében.

–       Harmadik személy címzettek: a Nyereménynek a Nyertes részére történő kézbesítését a Társaság a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.), mint futárszolgálat (a továbbiakban: GLS) által nyújtott szolgáltatásai közvetítésével („Szolgáltatások”), változatlan feltételekkel végzi. Ennek keretén belül a Társaság által a GLS részére továbbított személyes adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe. A GLS a Nyeremény kézbesítése során önálló adatkezelőként kezeli a Nyertes Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges, jelen tájékoztatóban foglalt személyes adatait, amely adatkezelésre a GLS saját adatvédelmi tájékoztatójának rendelkezései irányadóak, mely az alábbi linken érhető el: https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat.

– Találkozási Pont munkatársai segítségével történik a Nyeremény kézbesítése a budapesti lakos Nyertesek részére. A Találkozási Ponton az RP-Group Event Bt. (székhelye: 1044 Budapest, Ungvári utca 7.) munkatársai dolgoznak a Társaság megbízásával. Az RP-Group Event Bt. mint a Társaság adatfeldolgozója részére továbbított személyes adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma.

– A Társaság a Játékosok által megadott személyes adatoknak a kapcsolatfelvétel, Nyeremények átadásának lebonyolítása céljából történő kezelése során a következő adatfeldolgozót veszi igénybe:

Google Ireland Limited (székhely: Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország). A Társaság által igénybevett szolgáltatások – Gsuite.

Az adatfeldolgozó által kezelt adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe.

Adattovábbítás harmadik országokba

Tájékoztatjuk, hogy a jelen Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt személyes adatokat a lent meghatározott egyes adatfeldolgozók EU-n kívüli harmadik országba, az Amerikai Egyesült Államokba kívánják továbbítani.

A Google LLC (1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA) szolgáltatásai tekintetében érvényes Európai Bizottsági megfelelőségi határozat (Privacy Shield) biztosítja, hogy az Adatkezelő által igénybevett fenti adatfeldolgozó az Adatkezelő által igénybevett szolgáltatások tekintetében megfelelő védelmi szintet biztosít az USA-ban, mivel aktív tagja az EU-USA adatvédelmi pajzs elnevezésű megállapodásnak. (GDPR 45. cikk (1) bek.) A Google megfelelőségi határozata megtekinthető a https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active webcímen.

 

Az Adatkezelő és az adatfeldolgozó az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli és betartja a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat. Az Adatkezelő a biztonságos adatkezelés érdekében az adattároláshoz, feldolgozáshoz, adattovábbításhoz kapcsolódó informatikai és egyéb biztonságos adatkezelést elősegítő valamennyi intézkedést megteszi, illetve biztosítja. Az Adatkezelő a tőle elvárható módon megteszi a szükséges intézkedéseket az általa kezelt személyes adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés, megsemmisülés elleni védelem biztosítása, az ehhez szükséges technikai feltételek garantálása érdekében. 

A személyes adatkezeléssel érintett természetes személy, személyes adatai kezelésre vonatkozóan jogszabályban meghatározott jogosultságokkal rendelkezik.  

A Társaság elkötelezett az érintetti jogok gyakorlásának elősegítése iránt. Ennek érdekében olyan biztonságos online elérhető és használható rendszert hozott létre és üzemeltet, amelyen keresztül az érintett Játékosok könnyen és gyorsan hozzáférhet jogai gyakorlásával kapcsolatos információkhoz és funkciókhoz: https://adatvedelem.jofogas.hu/ és https://docs.jofogas.hu/6000-koveto-nyeremenyjatek/. 

A tájékoztatáshoz/hozzáféréshez való jog

A Játékos a Társaság fent megadott elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben tájékoztatást kérhet a Társaságtól arra vonatkozóan, hogy a Társaságnál személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, továbbá agyakorolhatja a hozzáféréshez való jogát.

Ha ilyen adatkezelés folyamatban van, a Játékos jogosult arra, hogy a Társaságtól információt kérjen, milyen személyes adatait, milyen jogalapon, milyen célból, milyen forrásból és mennyi ideig kezeli, illetve hogy kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataihoz biztosított hozzáférést vagy kinek továbbította a személyes adatait, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket.

 

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.


A Játékos jogosult arra, hogy a személyes adataihoz hozzáférést kapjon akként, hogy a Társaság az érintett személyes adatokat írásban vagy emailben megküldi a Játékos részére.

A helyesbítéshez való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy email-ben kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül módosítsa valamely személyes adatát, illetve kérheti a hiányos személyes adatai kiegészítését.

A Társaság a Játékos tájékoztatás iránti kérelmére legfeljebb 30 napon belül, a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben vagy emailben válaszol.

 

A törléshez/elfeledtetéshez való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu)  egyszerűen és könnyen kérheti, hogy a Társaság késedelem nélkül törölje személyes adatait, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

  1. a) a személyes adataira már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat a Társaság kezelte;
  2. b) a Játékos visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  3. c) a Játékos tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs más jogszerű ok az adatkezelésre,
  4. d) a személyes adatait az Társaság jogellenesen kezelte,
  5. e) a személyes adatait a Társaságra alkalmazandó jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  6. f) a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások gyermekeknek kínálásával kapcsolatosan került sor.

A Társaság lehetőséget nyújt az érintetti jog gyakorlására fenti elérhetőségein keresztül is írásban vagy emailben. A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.
Ha a Társaság a Játékos személyes adatait jelen Szabályzat szerint harmadik személy címzettek részére továbbítja, közli (pl. valamennyi adatfeldolgozó, stb.), úgy a Társaság 30 napon belül tájékoztatja a további címzetteket/adatfeldolgozókat arról, hogy a Játékos kérelmezte a személyes adatai másolatának törlését.

Az adatkezelés korlátozásához való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben kérheti, hogy a Társaság az adatkezelést korlátozza, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

  1. a) a Játékos vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a zárolás/korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy a Társaság ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
  2. b) az adatkezelés jogellenes, és a Játékos ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  3. c) a Társaságnak már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a Játékos igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
  4. d) a Játékos tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy a Társaság jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben. 

Az adatkezelés korlátozása esetén az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak a Játékos hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy fontos közérdekéből lehet kezelni.


A korlátozás addig tart, amíg a Játékos által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását.

Az adathordozhatósághoz való jog

A Játékos a Társaság által üzemeltetett ügyfélszolgálati elérhetőségen (ugyfelszolgalat@jofogas.hu) vagy az Adatvédelmi Tisztviselő elérhetőségén (adatvedelem@jofogas.hu) egyszerűen és könnyen (illetve a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben) kérheti a Társaságtól a Játékosra vonatkozó, a Játékos által a Társaság rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik társaságnak továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná a társaság, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha az adatkezelés a Játékos hozzájárulásán vagy szerződésen alapul és az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jogának gyakorlása során a Játékos jogosult arra, hogy – ha ez technikailag megvalósítható – kérje a személyes adatok társaságok közötti közvetlen továbbítását.

A Társaság a Játékos kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a Játékost a Játékos által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti.

A tiltakozáshoz való jog

A Játékos a Társaság fenti elérhetőségein keresztül, írásban vagy emailben bármikor tiltakozhat személyes adatainak a Társaság vagy egy harmadik fél jogos érdekein alapuló kezelése ellen. Ebben az esetben a Társaság a személyes adatait nem kezelheti tovább, kivéve, ha a Társaság bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek a Játékos érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

 

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben jogellenes adatkezelést tapasztal, a jogi eljárás kezdeményezése előtt a Játékosnak célszerű panaszát először a Társaságnak elküldenie a fenti elérhetőségeken, írásban, mivel így lehetőség nyílik arra, hogy a Társaság a jogszerű állapotot magától helyreállítsa.

A Játékos a felügyeleti hatósághoz benyújtott bejelentéssel (panasszal) vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. A felügyeleti hatóság neve és elérhetőségei a következők:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

Honlap: www.naih.hu

 

A Játékos által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén bíróság előtt polgári pert kezdeményezhet. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – a Játékos választása szerint – a lakóhelye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A törvényszékek felsorolását és elérhetőségét a következő linken keresztül tekintheti meg: http://birosag.hu/torvenyszekek.

Budapest, 2019. december 11.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Nyereményjáték szervezője

A Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; a továbbiakban: Társaság), a Jófogás.hu internetes oldal (a továbbiakban: Weblap) üzemeltetője a Weblap népszerűsítése érdekében nyereményjátékot szervez (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjátékon való részvétel feltételei

A Nyereményjátékban az a játékos vehet részt, aki a jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelel.

A Nyereményjátékban kizárólag a 18. életévüket betöltött, Magyarországon állandó lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy Weblap-felhasználók vehetnek részt (a továbbiakban: Játékos vagy Játékosok).

A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Társaság munkatársai, illetve a Társasággal megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévő szerződéses partnerek és a Nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában részt vevő egyéb társaságok munkatársai, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdése 2. pontjában meghatározott hozzátartozói (pl. házastárs, stb.).

Amennyiben a Nyereményjátékra jelentkező személyes adatait hiányosan vagy valóságnak nem megfelelő tartalommal adja meg, a jelentkező nem tekinthető Játékosnak, így a Nyereményjátékban nem vehet részt.

A Nyereményjátékon történő részvétel önkéntes, az azon résztvevő Játékosok a Nyereményjátékba történő, a jelen Játékszabályzatban meghatározott jelentkezésükkel elismerik, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit megismerték, és elfogadják a jelen Játékszabályzat szerinti részvételi feltételeket.

A Nyereményjátékra jelentkező játékos kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy elfogadja a jelen Játékszabályzat szerinti feltételeket és a jelen Játékszabályzatban foglalt adatkezelési tájékoztató szerinti adatkezeléshez kifejezett hozzájárulását adja. A Nyereményjátékban csak akkor tud részt venni, amennyiben az adatkezelési tájékoztató szerinti személyes adatkezeléshez hozzájárul.

A Társaság fenntartja a jogot a Nyereményjáték előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, a Nyereményjáték időtartama előtt történő lezárására, valamint a jelen Játékszabályzat egyoldalú módosítására. A Nyereményjáték lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Játékszabályzata, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak. Ha a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Nyereményjátékban nem vehet részt.

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2019. szeptember 5. napján 10:0 órától kezdődik és 2019. október 1. napján 23:59:59 óráig tart (a továbbiakban: Időtartam). Az Időtartam a Nyereményjátékra történő jelentkezési határidőt határozza meg, a Nyereményjáték lezárása a Nyeremény kézbesítéséhez, vagy annak meghiúsulásához kapcsolódik.

Nyeremény

A Nyereményjáték sorsolásán részt vevő Játékosok között az alábbi heti nyereményeket sorsoljuk ki:

  1. héten részt vevő játékosok között (szeptember 5. 10:00 – szeptember 10. 23:59): 5 db Jófogásos csomag: Napszemüveg, vászontáska, kis Zsozsó plüss  
  2. héten részt vevő játékosok között (szeptember 11. 00:01 – szeptember 17. 23:59)  5 db Jófogásos csomag: Jófogásos fém szívószál, kulacs, kis Zsozsó plüss 
  3. héten részt vevő játékosok között (szeptember 18. 00:01 – szeptember 24. 23:59) 5 db Jófogásos csomag: Napszemüveg, vászontáska, kis Zsozsó plüss  
  4. héten részt vevő játékosok között (szeptember 25. 00:01- október 1. 23:59) 5 db Jófogásos csomag: Jófogásos fém szívószál, kulacs, kis Zsozsó plüss

A Nyereményjáték sorsolásán részt vevő Játékosok között az alábbi havi nyereményeket sorsoljuk ki:

1 db 24.980 Ft,- azaz huszonnégyezer-kilencszáznyolcvan forint étékű „Ínyencek asztala” gasztronómiai ajándékutalványt

1 db 25.000, Ft,-, azaz huszonötezer forint értékű H&M ajándékkártyát

1 db 50.000 Ft,- azaz ötvenezer forint értékű Wellness utalványt

sorsolunk ki.

(a továbbiakban: Nyeremény). A Nyeremény készpénzre nem váltható be. A Nyeremény nem átruházható. A nyertes nem választhat, hogy melyik nyereményt szeretné megnyerni.

A Nyereményjáték menete

A Nyeremény sorsolásán azon Játékosok vesznek részt, akik az Időtartam alatt a nyerj.jofogas.hu oldalon található űrlapon elküldik az ott található kérdésekre válaszukat és elfogadják az űrlap végén található játékszabályt és az adatvédelmi nyilatkozatot. A játékosok heti és havi nyereményekért is játszanak. a Nyeremények résznél feltüntetett bontásban. A havi nyeremény sorsolásában minden Játékos részt, aki a Játék időtartama alatt részt vett a Játékban. A Játék az Jófogás applikációkban nem érhető el.

Egy Játékos minden héten egy alkalommal vehet részt a Nyereményjátékban. A havi sorsolásba minden Játékos egyszer kerülhet be.

A Társaság véletlenszerű sorsolás keretében választja ki a Nyereményre jogosult Játékosokat a jelentkezők közül (a továbbiakban: Nyertes vagy Nyertesek). A sorsolást a Társaság marketing osztály végzi, melyről jegyzőkönyvet készít. Pótnyertesek nem kerülnek kisorsolásra.

Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

A Nyertest a Társaság a Játékhoz tartozó űrlapon megadott e-mail címén értesíti 2019. október 20-ig.

A Nyertesnek az értesítéstől számított 5 munkanapon belül a kapott e-mailre történő válasz elküldésével kell jelentkezniük a Nyeremény átvételével kapcsolatos egyeztetés érdekében.

A Nyereményt a Nyertes, amennyiben budapesti lakos, kizárólag személyesen veheti át a Jófogás Találkozási Ponton (https://docs.jofogas.hu/talalkozasipontok/ ) vagy vidéki lakos esetén a Társaság futárszolgálattal juttatja el. A Társaság futárszolgáltatásait a General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.) látja el, amely részére, mint adatkezelő részére kerülnek megküldésre az adott Nyertesek szükséges adatai a jelen Játékszabályzat Adatvédelmi Tájékoztatójában foglaltak szerint.

Amennyiben a kiválasztott Nyertes azonosítása a megküldött adatai alapján nem lehetséges, a nyerés tényéről történő értesítés meghiúsul vagy nem lehetséges, vagy a megküldött adatok alapján a Nyeremény Nyertes részére történő kézbesítése nem lehetséges, vagy amennyiben a Nyertes a Nyeremény átvételét megtagadja, a Nyereményjáték lezárul. A Nyeremény sikeres kézbesítésével a Nyereményjáték szintén lezártnak tekintendő.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A Játékos a Nyereményjátékban való részvételhez megismeri a jelen Adatvédelmi Tájékoztatás szerinti személyes adatkezelés feltételeit és önkéntes, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a személyes adatait a Társaság mint adatkezelő a Nyereményjáték lebonyolítása céljából az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (a továbbiakban: GDPR Rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info törvény) rendelkezéseinek megfelelően kezelje, és felhasználja.

Adatkezeléssel érintett személyes adatok köre: Játékos teljes neve, a Játékos e-mail címe, a Nyertes szállítási címe, amennyiben a Nyeremény kiszállítására sor kerül.

A Nyereményjáték kapcsán a Játékosok által megadott fenti személyes adatok jelen Adatvédelmi Tájékoztató szerinti felhasználása a GDPR Rendelet és az Info törvény szerinti személyes adatkezelésnek minősül, a megadott adatok személyes adatok, az adatkezelő pedig az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; nyilvántartja: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, cégjegyzékszám: 01-09-926009, képviseli: Palocsay Géza ügyvezető, továbbiakban: „Adatkezelő”). Az Adatkezelőnél adatvédelmi tisztviselő kinevezésére sor került, akinek elérhetőség: adatvedelem@jofogas.hu.

Adatkezelés célja: a Nyereményjáték lebonyolítása és a Nyertes Játékos értesítése, továbbá a Nyeremény részére történő eljuttatása.

Adatkezelés időtartama: Nyereményjáték lezárása, de legkésőbb 2019. november 15.

Adatkezelés jogalapja: az adatkezelés a Játékos (érintett) önkéntes és kifejezett hozzájárulásán alapul (GDPR Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont, Info törvény 5.§ (1) a)). A Nyereményjátékban történő részvétellel a Játékosok kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adataikat a Társaság a jelen Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott célból felhasználja és kezelje. A hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén a Játékos hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez azonban nem érinti a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét.

Adattovábbítás: a Társaság az alábbi harmadik személy címzettek részére továbbít személyes adatot:

–       a Játékosok közül a Nyertesek véletlenszerű kisorsolását a Társaság marketing osztály végzi, melyről jegyzőkönyvet készít.

–       a Nyereményeknek a Nyertesek részére történő kézbesítését futárszolgálatként a General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.) végzi. Ennek keretén belül a Társaság által továbbított személyes adatok köre: Nyertes Játékos teljes neve, e-mail címe, telefonszáma és kézbesítési címe.

A Társaság mint Adatkezelő elérhetőségei: 1134 Budapest, Váci út 49., e-mailcím: adatvedelem@jofogas.hu

A Játékosoknak és Nyerteseknek mint a Társaság által kezelt személyes adatok érintettjeinek joguk van további tájékoztatást kérni az adatkezelésről. Joguk van továbbá kérelmezni a Társaságtól a rájuk vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, valamint tiltakozhatnak az adatkezelés ellen.

Amennyiben bármely érintett úgy érzi, hogy a jelen Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakon túl a Nyereményjáték keretében megvalósuló személyes adatkezelési folyamatok kapcsán további kérdése van, problémája merül fel, vagy észrevétele van, mindezekkel kapcsolatban az adatvedelem@jofogas.hu elérhetőségen várja a Társaság kinevezett adatvédelmi tisztviselője a megkeresését. Az Adatkezelő által folytatott személyes adatkezelésről további információkat az Adatkezelő által a Jófogás weboldalon, a https://adatvedelem.jofogas.hu/adatvedelmi-tajekoztato/linken elérhető adatvédelmi tájékoztatóban találhat.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

Az érintettek a következő jogokkal rendelkeznek az adatkezelésekkel kapcsolatban:

Hozzáférési jog: az érintett tájékoztatásra jogosult arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, amennyiben igen, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon:

a)    az adatkezelés céljai;

b)    az érintett személyes adatok kategóriái;

c)     azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket;

d)    adott esetben a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai;

e)    azon jogáról, hogy kérelmezheti az Adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen;

f)      a valamely felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;

g)    ha az adatokat nem az érintettől gyűjtötték, a forrásukra vonatkozó minden elérhető információ;

h)    automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint legalább ezekben az esetekben az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár.

Helyesbítési jog: az érintett jogosult kérni a pontatlan személyes adatok helyesbítését, illetve a kiegészítését, mely kérelemnek az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül köteles eleget tenni.

Törléshez való jog: Az érintett kérésére, amennyiben annak jogszabályi feltételei fennállnak, az Adatkezelő köteles az érintettre vonatkozó személyes adatok indokolatlan késedelem nélkül történő törlésére, amennyiben

– a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

– ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, és az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;

– a személyes adatokat jogellenesen kezelték; vagy

– a személyes adatokat az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell.

Kiemeljük, hogy a törléshez való jog szabályai nem alkalmazandóak, ha az adatkezelés szükséges: a személyes adatok kezelését előíró, az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése céljából, illetve jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

Korlátozáshoz való jog: az érintett kérésére az Adatkezelő köteles korlátozni az adatkezelést, amennyiben

– az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;

– az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

– az Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy

– ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, és az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés a fentiek alapján korlátozás alá esik, az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni. Az Adatkezelő az érintettet, akinek a kérésére korlátozták az adatkezelést, az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatja.

Adathordozhatósághoz való jog: az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozóan, az általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, azokban az esetekben, amikor az adatkezelés jogalapja az általa adott hozzájárulás vagy a vele létrejövő szerződés megkötése, teljesítése, és az adatkezelés automatizáltan történik.

Tiltakozás az adatkezelés ellen: az érintett természetes személy jogosult továbbá arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak a jogos érdek jogalapon alapuló kezelése ellen. Ebben az esetben az Adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Amennyiben jogellenes adatkezelést tapasztal, a jogi eljárás kezdeményezése előtt a Játékosnak célszerű panaszát először a Társaságnak, illetve annak adatvédelmi tisztviselőjének elküldenie az adatvedelem@jofogas.hu elérhetőségen, írásban, mivel így lehetőség nyílik arra, hogy a Társaság a jogszerű állapotot magától helyreállítsa. A kérelmek benyújtására továbbá az ugyfelszolgalat@jofogas.hu e-mail címen van lehetőség, de a Társaság bármely elérhetőségén várja az észrevételeket, kérelmeket. A Társaság a kérelmeket 1 hónap alatt válaszolja meg, kivéve, ha a kérelem tartalma, vagy a kérelmek száma a határidő meghosszabbítását indokolják. Ilyen körülmény fennállása esetén a Társaság tájékoztatja az érintett kérelmezőt.

Az érintett a felügyeleti hatósághoz benyújtott bejelentéssel (panasszal) vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. A felügyeleti hatóság neve és elérhetőségei a következők:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

Honlap: www.naih.hu

Az érintett által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén az érintett bíróság előtt polgári pert kezdeményezhet.  A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – a lakóhelye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A törvényszékek felsorolását és elérhetőségét a következő linken keresztül tekintheti meg: http://birosag.hu/torvenyszekek.

A Társaság nem vállal felelősséget a Játékos által hibásan megadott adatok miatti következményekért és az ilyen adatok miatt esetlegesen bekövetkezett károkért, azokért a Játékos felelős.

A Játékos kötelezettséget vállal arra, hogy a Nyereményjáték során csak valós adatokat ad meg és elfogadja, hogy a Társaság e-mailen keresztül értesítse a Nyereményjátékkal kapcsolatos tudnivalókról.

A Társaság részéről a személyes adatokat kizárólag a Társaság Nyereményjáték
lebonyolításában részt vevő munkatársai, így különösen a Marketing osztály érintett dolgozói,
illetőleg a Találkozási Ponton alkalmazott hoszteszek kezelik és ismerik meg, kizárólag a
Nyereményjáték lebonyolítása érdekében.

A jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Budapest,

Érvényes: 2019. szeptember 4. napjától