Jófogás.hu-s apróhirdetések

Dúskálsz az ötletekben és kéne egy csapat, hogy azok testet is ölthessenek? Esetleg van egy love projekted, amit szívesen megvalósítanál, de sosem volt rá lehetőséged?

Van egy jó hírünk!

Május 17-én megrendezzük az I. Adevinta Hackatont, ahol 24 óra munka, móka, kacagás alatt mindez teljesülhet.

Hogy néz ez ki a valóságban? 
 1. Válassz egy témát a céges célok közül
 2. Hozz egy ötletet
 3. Szervezz csapatot magad köré
 4. Valósítsátok meg 24 óra alatt

Hasznos válaszok a “Most akkor hogy is működik pontosan?” kérdésekre:
1. Válassz egyet az alábbi témák közül:

  1.  
  1. Visit növelése
  2. User megtartás
  3. Részlegek közötti munka könnyítése
  4. Hatékonyabb kommunikáció a részlegek között
  5. Kódbázis minőségének emelése

Te találod ki, hogy milyen projektet szeretnél megvalósítani, a lényeg, hogy a fenti célok valamelyikét szolgálja és 24 óra alatt elkészülhessen.

Nem kell, hogy a “hétköznapi” szakterületedhez tartozó feladatot vállalj, hisz nincs is annál izgalmasabb, mint újságíróként a pénzügy rejtelmeiben elmélyedni, ügyfélszolgálatosként egy új dizájn elem kialakításában aktívan részt venni, vagy értékesítőként készíteni egy mikroszájtot.  

 1. A témákra épülő ötleteket az ötletgazdák az új konyhában kihelyezett ötletládába tudják bedobni április 29-én 10 óráig.

Reméljük, jó sok lesz! ;-)

Amit fontos figyelembe venned a tervezéskor: legalább 2 fős csapatban gondolkodhatsz és így legyen 24 óra alatt megvalósítható a projekt. Készre :-)

 1. Az ötletládát április 29-én az allstaff meetingen felnyitjuk és az ötletgazdák legfeljebb 5-5 perces kortesbeszédet tartva bemutatják a tervüket és megnevezik azokat az erőforrásokat, amikre a megvalósításhoz szükségük van. (Itt emberi erőforrásra és nem anyagi támogatásra gondolunk :-))

Ekkor már (korábban is) lehet jelentkezni egy-egy projektre, de maguk az ötletgazdák is toborozhatnak embereket maguk mellé. A részvétel önkéntes, de ha csatlakozol, tedd azt szívvel-lélekkel!

A csapatok szerveződésére május 10-ig van lehetőség. Azok az ötletek, melyre nem jött létre csapat, ez alkalommal sajnos nem valósulnak meg, de talán majd legközelebb.

A csapatok legalább 2 főből álljanak, a tagoknak nem szükséges különböző részlegen dolgozniuk.

  1. A Hackatont akkor tudjuk megtartani, ha legalább 16 résztvevő érez magában elég erőt és energiát ehhez a kihíváshoz.
  2. A megalakult csapatokat és témákat május 13-án, a stand up után hirdetjük ki.
  3. A Hackaton előtti héten a megalakult csapatok a projektet már előkészíthetik, gyüjtögethetnek hozzá anyagokat, de magát a feladatot még nem kezdhetik el.
  4. Kell EGY kis CSAPAT (Ritánál lehet jelentkezni), akik logolják a népünnepélyt, helyszíni tudósítóként az arra kialakított slack channelben folyamatosan közvetítik az eseményeket és az előre kitalált turpisságokat elindítják.

És eljutottunk május 17-e péntekhez :-)

24 óra munka, sok pizza, saláta, mate tea, cola és rágcsa, 6-8 óránként zenés mozgásos aktivitás 10-15 percig, hogy átlendítsen a holtponton.

Praktikus okokból érkezz meg 11:45-ig. Az egyes csapatok, ha szeretnének, az irodán belül elkülönülve tudnak dolgozni akár tárgyalókat lefoglalva.

Az időtartam 24 óra, május 17-én 12 órától május 18-án 12 óráig. Ez alatt nem tudsz hazamenni.

A 24 óra alatt, ha szükséges, alhatsz is, de a végén az fog számítani, amit a csapatod 24 óra alatt megalkotott.

Zárás:

A “buli” 18-án 12 órakor véget ér, mindenki letesz mindent a kezéből, a feladatra ennyi idő állt rendelkezésre.

Május 20-án egy laza stand up után kaptok lehetőséget a záró prezentációkat előadni. Ezeket úgy álmodd meg, hogy csapatonként legfeljebb 5-8 percesek legyenek, és ismertesse az eredeti tervet, a megvalósítást  és az eredményt. (Stopperrel mérjük majd az időt :-) )

Minden érdeklődő Adevinta munkavállaló részt vehet a preziken.

A döntés azok kezében lesz, akik az összes projekt ismertetőt megnézték, ők szavazhatnak a legjobbra, ezzel eldöntve, hogy ki nyeri meg az I. Adevinta Hackatont és a mesés ajándékokat :-)

Amit minden résztvevő kap:

1 nap szabi

Amit pedig a nyertes csapat tagjai kapnak:

1. helyezett:  +1 nap szabi + catch utalvány

2. helyezett: catch utalvány