add_circle Hirdetésfeladás

Házhozszállítás a Jófogással

Válaszd hirdetésedhez a Jófogás Háztól-házig szolgáltatását, és a megrendelt termékedet házhoz visszük a Vevődnek.

Hatékony

Hirdetésedet így az egész országban láthatják.

Kényelmes

A GLS futárszolgálat közvetlenül az otthonodból szállítja el a terméket.

Biztonságos

A vételárat a futárszolgálat utalja majd a számládra.

Ti mondtátok

Szeretek a Jófogáson hirdetni, mert nagyon jó dolog a házhozszállítási szolgáltatásuk. A GLS futárszolgálatról csak jót tudok mondani. Gyors, alkalmazkodó, udvarias, azonnali információ nyújtás jellemzi.

Irén

Köszönöm a lehetőséget a Háztól-házig szolgáltatással gyorsan sikerült eladnom a kinőtt már nem használt babakocsit. Továbbra is használom az oldal által kínált lehetőséget.

Lilla

Üdvözöllek benneteket! Köszönöm, hogy vagytok és hogy naggyá nőttétek ki magatokat! Ezzel a Háztól-házig szolgáltatással szerintem még jobbak vagytok!

Zsigmond

Eladóként már a hirdetés feladásakor vagy szerkesztéskor bekapcsolhatod a Háztól-Házig szállítási szolgáltatást akkor is, ha erre előtte nem jött az oldalon keresztül vevői igénylés. A terméknek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:


Tömeg

30 kg-nál nem nehezebb


fullscreen

Méret

hosszúság: min 10 cm, max. 200 cm
magasság: min. 15 cm, max. 60 cm
szélesség: min 5 cm, max. 80 cm
körméret:  max. 300 cm (a leghosszabb oldal, valamint a két rövidebb oldal kétszeresének összege)


A termék meghirdetett vételára legalább 3 400 Ft,és a termék kategóriájában a Háztól-Házig szolgáltatás ettől a minimumártól érhető el, ezek az alábbi kategóriák:
Csak biztonságosan becsomagolt terméket szállítunk el.
Részletes útmutató »
A szolgáltatás díja, melyet a termék vételárából von le a GLS, az egész ország területére egységesen:
3 390 Ft
Árváltozás esetén a már korábban feladott termékek szállítási díja nem változik!

A szállítás díja a sikeres kézbesítést követően az eladási árból kerül levonásra

A szolgáltatás igénybevételéhez felhasználói fiók szükséges! Ha Neked még nincs, hozz létre egyet!

Vevő - Háztól-Házig szállítás igénylése

Vevőként lehetőséged van az oldalon keresztül kérni, hogy az eladó kapcsolja be neked hirdetésén a Háztól-Házig szállítást minden olyan kategóriában, ahol ez elérhető, illetve megfelel a szállítási feltételeknek. Fontos, hogy ilyenkor a termék vételárán felül mindig a vevőnek kell kifizetnie a szállítási költséget a csomag átvételekor.


Ehhez először adj le egy szállítási igénylést a megnyitott hirdetésen. Kérésedről értesítjük az eladót, ha ő bekapcsolja a Háztól-Házigot, a szállítási folyamat automatikusan elindul, és neked már csak annyi a dolgod, hogy várd a GLS futárt!


A szolgáltatás díja az egész ország területére egységesen, melyet a termék vételárához adunk hozzá:
3 390 Ft
A szállítási díjjal növelt vételárat a kézbesítés során a futárnak kell majd kifizetned, bankkártyával vagy készpénzben.

Eladó - Háztól-Házig igénylés elfogadása

Vevői igénylés esetén a szolgáltatás az eladó számára ingyenes, a szállítás díját a vevő fizeti a termék átvételekor.

Eladóként 36 órán belül van lehetőséged elfogadni a vevői igénylést. Elfogadás után nincs más dolgod, mint a hirdetést módosítani, és a felületen megadni a becsomagolt küldemény méretét, a csomagfeladási adatokat, valamint a bankszámlaszámot, és várni a futárt.


A Háztól-Házig vevői oldalról az alábbi kategóriákban igényelhető azoknál a termékeknél, melyeknek a megadott vételára legalább 3 400 Ft:

Minden olyan, blokkosan szállítható termékhez kérhetsz Háztól-Házig XXL szolgáltatást, amely az összes alábbi feltételnek megfelel.


Tömeg

80 kg-nál nem nehezebb


fullscreen

Méret

A küldemény leghosszabb oldala maximum 250 cm lehet, de a méretek közül csak egy méret haladhatja meg a 200 cm-t.


A termék meghirdetett vételára legalább 14 000 Ft.


A termék kategóriájában a Háztól-házig XXL szolgáltatás elérhető.

Csak biztonságosan becsomagolt terméket szállítunk el, melyet a vevő számára díjmentesen üzembe is helyezünk, amennyiben az speciális szaktudást nem igényel.
Részletes útmutató »


A szállítás díja függ a termék méreteitől, a csomagfelvételi és kiszállítási címtől, illetve a megadott ártól. 30 000 Ft feletti értékű termékeknél magasabb a szállítási költség, a pontos kiszállítási összeget az ár mezőben és a kalkulátorban megadott adatok alapján számoljuk ki.


Például, ha alapméretekkel rendelkező termékedet Budapesten adod fel, akkor ha az eladási ár max 30 000 Ft, és a kiszállítási cím Budapest, akkor a szállítási díj 9 584 Ft, vidéki kiszállítás esetén pedig 11 582 Ft. 30 000 Ft feletti eladási árnál Budapest-Budapest viszonylatban 10 184 Ft, míg Budapest-vidék viszonylatban 12 182 Ft. Kérjük a pontos kiszállítási összeghez add meg a méretadatokat a kalkulátorban!


* hosszúságának, szélességének és magasságának összege meghaladja a 3 métert, akkor plusz díjat kell fizetni: minden további megkezdett 3 méter után duplázódik az alapdíj. A küldemény leghosszabb oldala nem lehet hosszabb mint 2,5 méter!


A szállítás díja a sikeres kézbesítést követően az eladási árból kerül levonásra!


A szolgáltatás igénybevételéhez felhasználói fiók szükséges! Ha Neked még nincs, hozz létre egyet!