add_circle Hirdetésfeladás
Jófogás találkozási pont

place Budapest, Váci út 1-3. 1062
access_time H-SZ: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00

Miért jó a Jófogás Találkozási Pont?

verified_user Felpróbálhatod, kipróbálhatod a megvásárolni kívánt termékeket.
group Személyes segítséget kaphatsz szakértőinktől problémád megoldásához.
home Biztonságos és otthonos környezetben találkozhatsz az eladóval vagy a vevőddel.
watch_later A hét minden napján, hosszú nyitvatartási idővel és ingyen kávéval és wifi-vel várunk!

Mivel várunk a Találkozási Ponton?

Westend aluljáró

Budapest, Váci út 1-3. 1062
placePontos helyszín

Nyitvatartás: H-SZ: 10:00-21:00, V: 10:00-19:00
💡 VILLANYKÖRTEGYŰJTÉS A JÓFOGÁS TALÁLKOZÁSI PONTON! 💡

Akad otthon HASZNÁLT, hagyományos villanykörtéd? Szeretnéd óvni a környezetünket? Mi most segítünk összegyűjteni őket!

A kiégett villanykörtéket nem gyűjthetjük szelektíven, de arra sincs mindig idő, hogy visszavigyük a boltba vagy egy lámpahulladék gyűjtőpontra. És lássuk be, a kommunális kukákba való dobása sem a legjobb megoldás.

Hozd be a használt villanykörtéid a Jófogás Találkozási Pontra (WestEnd, aluljárószint) 2017. november 30-ig és mi cserébe ajándékot adunk!

Egyszerre behozott

💡 3 villanykörte után = 1 db Jófogásos bögre

💡 6 villanykörte után = 1 db kis Zsozsó plüss

💡 9 villanykörte után = 1 db Jófogásos bögre + 1 db kis Zsozsó plüss

Az akció teljes ideje alatt egy vásárló maximum 9 villanykörte után kaphat ajándékot, de természetesen szívesen fogadunk több villanykörtét is!

♻ Hogy mi lesz a behozott villanykörték sorsa? Készítünk belőlük valamit, amivel visszakerülhetnek a háztartásokba. És hogy mit? Azt hamarosan eláruljuk, sőt az elkészítésükben is résztvehettek majd! ♻

Gyere be hozzánk, hogy biztonságos és kényelmes körülmények között, egy jó kávé mellett intézhesd adás-vételeidet! A hirdetésfeladással akadt gondod vagy más problémád adódott az oldal használata közben? Gyere, szakértő kollégáink szeretettel várnak!

Aktuális akció

  • Bonyolítsd le nálunk az adás-vételt és válassz ajándékaink közül! Novemberben előresorolás kód vagy Jófogásos ceruza vagy Jófogásos kulcstartó is választható!
  • Vásárolj legalább 2000 forint értékben a Jófogások boltja webáruházban és személyes vásárlás esetén egy kirakat kupont adunk ajándékba!
  • Adj fel egyszerre 5 hirdetést személyesen a Jófogás Találkozási Ponton és megajándékozunk egy Jófogásos bögrével! Az akció 2017. november 30-ig érvényes, egy személy egyszer kaphat ajándék bögrét.

 

Vásárolj nálunk kiemelést!
Bármilyen kiemelés vásárlásakor még egy ugyanolyan kiemelést adunk ajándékba, azaz 1-et fizetsz, 2-t kapsz! Értékhatár: maximum 25.000 forint.


Vásárolj a Jófogások Boltjában 2017. november 1. és 30. között legalább 3000 forint értékben (szállítási költségen kívül) és ajándék kis Zsozsó plüsst adunk a rendelésed mellé! :)

Megnézem ››

A találkozási ponton átvehető termékek

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
399
shopping_basket

ennyi adásvétel volt nálunk a
múlt hónapban

3975
group

ennyien jártatok nálunk a múlt
hónapban

130
chrome_reader_mode

ennyi hirdetést adtatok fel az üzletben
a múlt hónapban

Rólunk mondtátok

Nagyon meglepett ez a hely' hiszen eddig csak az interneten' és a TV reklámbol talalkoztam a hirdetesi oldallal. Nagyon jo otlet' hogy van hely, ahol a hirdetett dolgok gazdat tudnak cserelni.
Péter, Westend Találkozási Pont
Nagyon készségesen álltak rendelkezésemre a Jófogás dolgozói, elégedett voltam a kiszolgálással és a segítségükkel. Remélem nagyon sokáig lehetek partnerük! Örülök, hogy ilyen híresek lettek! Az ügyfelekért mindent megtettek :)
Károly, Westend Találkozási Pont
Nagyon elégedettek vagyunk a kiszolgálással, a kishölgy nagyon csinos, az úriember sármos, segítőkészek, kedvesek, aranyosak! Nagyon jó ötlet ez a Találkozási Pont, kis is tudtuk próbálni a terméket!
Edina, Westend Találkozási Pont

Szeretettel várunk megújult üzletünkben!