add_circle Hirdetésfeladás

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.), mint a www.hasznaltauto.hu weboldal (Weboldal) üzemeltetője (Társaság), a Weboldal használata során igénybe vehető Okos Video Szolgáltatás tekintetében akciót (Akció) szervez az alábbi feltételekkel:

  1. Az Akcióban kizárólag azon céges kereskedő hirdető Felhasználók vehetnek részt, akiknek érvényes egyedi hirdetési szerződéssel rendelkeznek a Weboldal tekintetében (Felhasználó). A céges kereskedő hirdető Felhasználók meghatározására a Weboldal ÁSZF-je (https://adatvedelem.hasznaltauto.hu/aszf/) irányadó.
  2. Amennyiben a Felhasználó az Akció időtartama alatt minimum 5 hirdetéséhez Okos Video Szolgáltatást vásárol, akkor a Társaság ajándékba ad a Felhasználónak egy kupont, amelynek forint ellenértékét a Felhasználó kizárólag további Okos Video Szolgáltatás megvásárlására használhatja fel. Felhasználó semmilyen jogcímen nem követelheti Társaságtól a kupon forint összegét, azaz a kupon nem váltható át forint összegre, valamint nem használható fel a Társaság más szolgáltatása ellenértékének kiegyenlítésére. A Társaság olyan értékű kupont ad a Felhasználónak, amilyen értékben a Felhasználó Okos Video Szolgáltatást vásárolt az Akció időtartama alatt.
  3. Az akció azon hirdetések tekintetében is érvényes, amelyek esetében Felhasználó az Extra keret és Extra keret plusz egyenlegéből aktiválja az Okos Video Szolgáltatást.
  4. Az Akció időtartama 2022. június 15-től kezdődően 2022. július 15-ig tart.
  5. A kuponok a vásárlást követően 2022. június 27. és 2022. július 18. között minden hétfőn kerülnek emailben kiküldésre és kizárólag Okos videó szolgáltatásra válthatók be.
  6. Az ajándék kupont a Felhasználó a Weboldalhoz tartozó admin felületén keresztül jogosult beváltani a ”Kuponok beváltása” menüponton keresztül 2022. augusztus 31-ig, megadva a kuponon szereplő kódot, és ráklikkelve a ”Beváltás” gombra. A kuponok előzőekben ismertetett beváltásával Felhasználó aktíválja a kuponokat. A 2022. augusztus 31-ig nem aktivált kuponokat ezen határidőt követően nem lehet aktiválni és felhasználni. Amennyiben a Felhasználó rendelkezik aktivált kuponnal, a következő Okos Videó Szolgáltatás vásárlásánál a rendszer automatikusan a megadott kupont használja fel a kiemelés aktiválásához. Ahány kupont aktivál a Felhasználó, annyi megrendeléshez tudja ingyenesen hozzárendelni a kiemelést.
  7. Egyebekben a Weboldal fenti linken hivatkozott ÁSZF-je változatlan formában irányadó a Felhasználó által megvásárolt Okos Video Szolgáltatásra.
  8. A Társaság bármikor jogosult az Akciót visszavonni, amelyről a Társaság a Weboldalon regisztrált fiókjukhoz tartozó admin üzenetben és/vagy e-mailen értesíti a Felhasználókat.

 

 

Adevinta Classified Media Hungary Kft.

 

Budapest, 2022. május 25.