add_circle Hirdetésfeladás

AZ “IRÁNY RÓMA” JÁTÉK SZABÁLYZATA

Időtartam

A játék 2016. május 23. 12:00 órától 2016. június 5. 23:59 óráig tart, a játékban az eddig az időpontig a játékszabály szerint feladott új hirdetések vesznek részt.

 

Részvételi feltételek

A játékban azok a felhasználók vesznek részt automatikusan, akik a játék időtartama alatt új hirdetést adnak fel a jofogas.hu oldalon, és a hirdetés feladása során elfogadják a jelen szabályzatot az erre vonatkozó mező bejelölésével. A korábban feladott hirdetés szerkesztése vagy bármilyen módon (így a jofogas.hu működési szabályzatának 2.2(ii)-(iv) pontjai alapján) történő megújítása nem minősül új hirdetés feladásának, ezért a hirdetések szerkesztése vagy megújítása nem jogosít a játékban történő részvételre.

 

A nyertes kiválasztása

A játékban a jelen szabályzat szerint részt vevők közül online sorsolással sorsoljuk ki a  nyertest 2016. június 10-én. A nyertest ugyanezen a napon emailben értesítjük. Nyereményét e-mailben küldjük el a nyertes megkeresésünkre való válaszától számított legfeljebb 7 napon belül. Amennyiben a nyertes nem válaszol megkeresésünkre 2016. június 17-ig, új nyertest sorsolunk, legkésőbb 2016. június 20-ig (amennyiben eddig az időpontig a nyertes felkeresése és a nyeremény átadása nem eredményes, további nyertes sorsolására nem kerül sor).

 

Nyeremény

1db két főre szóló Római utazás.

A nyeremény tartalmazza 2 fő számára:

– repülőjegy Budapest-Róma-Budapest útvonalon (Utazom.com Kft. utazási iroda szervezésében, az általa választott légitársasággal)

– reptéri illeték

– online check-in mindkét irányban

– fejenként 1 db max 10 kg-os kézipoggyász max 42x32x25 cm

– szállás 3 éjre 2 főre a Hotel Jonico**** standard kétágyas szobájában

– reggelis ellátás