add_circle Hirdetésfeladás

A “ELTE KÓDJÁTÉK 2”  SZABÁLYZATA

Időtartam

A játék 2016. október 19. 15:00 órától legfeljebb 2016. október 21. 14:00 óráig tart, a játékban a játék időtartama alatt a játékszabály szerint első 50 helyes megfejtő vesz részt, akik megtalálták a jofogas.hu oldalon feladott hirdetést, amire a kódjáték utalt és ott a hirdetésre üzenetet írnak, melyben elküldik nevüket, szakukat. Az üzenetküldéssel jelentkeznek a nyereményjátékra és ezzel együtt jelen játékszabályzatot is elfogadják.

Részvételi feltételek

A játékban azok a Jófogás felhasználók vesznek részt, akik a játék időtartama alatt a játékszabály szerint első 50 között megtalálták a jofogas.hu oldalon feladott hirdetést, amire a kódjáték utalt és ott a hirdetésre üzenetet írnak, melyben elküldik nevüket, szakukat. Az üzenetküldéssel jelentkeznek a nyereményjátékra és ezzel együtt jelen játékszabályzatot is elfogadják.  A játékosok a játékban való részvételükkel elfogadják a jófogás.hu Adatvédelmi szabályzatát.

A nyertesek kiválasztása

az első 50 felhasználó, aki a játék időtartama alatt jelen játékszabályzat szerint megtalálta a helyes megfejtést és ott a hirdetésre üzenetet írnak, melyben elküldik nevüket, szakukat. Az üzenetküldéssel jelentkeznek a nyereményjátékra és ezzel együtt jelen játékszabályzatot is elfogadják, azok között 3db 100.000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, melyet az eredményhirdetést követően legkésőbb 2016 november 15-ig postán küldünk ki számára az általa megadott címre. 

A játékban a jelen szabályzat szerint résztvevők közül az első 50 helyes megfejtő között online sorsolással sorsoljuk ki 2016 október 25-ig azt a 3 nyertest, akik egyenként 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyernek. A nyerteseket ugyanezen a napon e-mailben értesítjük és nyereményüket az általuk megadott postázási címre legkésőbb 2016 november 15-ig elküldjük.

Nyeremények

 3db 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány