add_circle Hirdetésfeladás

A “ELTE KÓDJÁTÉK”  SZABÁLYZATA

Időtartam

A játék 2016. október 12. 08:00 órától legfeljebb 2016. október 16. 23:59 óráig tart, a játékban a játék időtartama alatt a játékszabály szerint első 50 helyes megfejtő vesz részt, akik megtalálták a jofogas.hu oldalon feladott hirdetést, amire a kódjáték utalt és üzenetet írtak arra.

Részvételi feltételek

A játékban azok a Jófogás felhasználók vesznek részt, akik a játék időtartama alatt a játékszabály szerint első 50 között megtalálták a jofogas.hu oldalon feladott hirdetést, amire a kódjáték utalt és üzenetet írtak arra. Ahhoz, hogy a játékos üzenetet írjon a keresett hirdetésre, regisztrálnia kell a jofogas.hu oldalon, amit e-mail címének megadásával és egy jelszó megadásával majd megerősítésével megtehet.  A nyeremény kiküldésének feltétele, hogy a felhasználó regisztrálva legyen a jofogas.hu oldalon, mert a kiértesítés a felhasználó Jófogás fiókjában fog történni válasz üzenetben.  A játékosok a játékban való részvételükkel elfogadják a jófogás.hu Adatvédelmi szabályzatát.

A nyertesek kiválasztása

az első 50 felhasználó, aki a játék időtartama alatt jelen játékszabályzat szerint megtalálta a helyes megfejtést és üzenetet írt a hirdetésre a jofogas.hu-n keresztül, azok között 3db 100.000 forint értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, melyet az eredményhirdetést követően legkésőbb 2016 október 30-ig e-mailben küldünk ki számára az általa megadott e-mail címre. 

A játékban a jelen szabályzat szerint résztvevők közül az első 50 helyes megfejtő között online sorsolással sorsoljuk ki 2016 október 18-ig azt a 3 nyertest, akik egyenként 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyernek. A nyerteseket ugyanezen a napon e-mailben értesítjük és nyereményüket ugyanerre az e-mail címre legkésőbb 2016 október 30-ig elküldjük.

Nyeremények

 3db 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány