add_circle Hirdetésfeladás

A “Csatlakozz az ELTE Piac csoporthoz”  SZABÁLYZATA

Időtartam

A játék 2016. november 30. 08:00 órától 2016. december 7. 10:00 óráig tart.

Részvételi feltételek

A játékban azok a Jófogás felhasználók (továbbiakban: Játékosok) vesznek részt, akik a játék időtartama alatt csatlakoznak a Jófogás.hu csoportok oldalán elérhető ELTE Piac csoporthoz. Azok között a Játékosok között, akik a játék időtartama alatt új hirdetést adnak fel egyidejűleg a Jófogás.hu oldalon valamint az ELTE Piac csoportban, további nyeremények kerülnek kisorsolásra. A játékosok a csoporthoz történő csatlakozással elfogadják a jelen játékszabályzatot és a Jófogás.hu Adatvédelmi szabályzatát.

Nyeremények

Az első 50 felhasználó, akinek a játék időtartama alatt jelen játékszabályzat szerint új hirdetése jelenik meg az ELTE Piac csoportban 1 db kis (24 cm-es) Zsozsó babát nyer. A nyereményt a nyertesek a Westend aluljárószintjén található Jófogás Találkozási Ponton vehetik át a jófogás.hu oldalra regisztrált e-mail címük megadásával 2016. december 9-től 2016. december 31-ig.

Minden a játék időtartalma alatt az ELTE Piac csoportba hirdetést megjelentető felhasználó 1 db Kirakat kupont kap ajándékba (egy játékos legfeljebb egy Kirakat kupont kaphat). A nyereményt a nyertes Jófogás.hu oldalra regisztrált e-mail címére kapja meg.

2016. december 7-én a Jófogás véletlen generátorral 1 nyertest sorsol ki a Játékosok közül, aki egy 100 000 forint értékű eMag.hu vásárlási utalványt nyer. A nyereményt a nyertes Jófogás.hu oldalra regisztrált e- mail címére kapja meg.

A nyerteseket 2016 december 8-ig a Jófogás.hu oldalra regisztrált e-mail címükön értesítjük.