add_circle Hirdetésfeladás

Gratulálunk új Irodai fiókodhoz!

Bízunk benne, hogy segítségével még gördülékenyebben, gyorsabban és hatékonyabban fogsz tudni eladni a Jófogáson keresztül.

Felfedezem

Mi változott a fiókodban?

Saját, személyreszabott kreditegyenleg

Mutatjuk, hogy a megvásárolt kreditmennyiségből mennyi kredit áll még rendelkezésre, illetve azt is, hogy meddig használható fel.
lightbulb_outline
Tipp: Követheted a rendelkezésedre álló kreditmennyiséget és a felhasználási időt.
 

Aktív kredithasználat követése

Naprakészen mutatjuk, hogy mennyi kreditet használsz és milyen szolgáltatásokra költesz, emellett láthatod azt is, hogy ezzel a kredithasználattal hány napra lesz elegendő a kreditegyenleged.
lightbulb_outline
Tipp: Irodavezetőként a kétszintű fiókban követheted az egész iroda kredithasználatát napi szinten, ha szükséges igényelj kreditet!

Kiemelt hirdetések a referensi fiókban

A fiók adminisztrátorának is jogosultsága van arra, hogy kiemelje a referensei hirdetéseit. Követheti, hogy a referensek hirdetései közül hány van kiemelve és milyen szolgáltatások aktívak rajtuk.
lightbulb_outline
Tipp: Ebben a boxban követhető, hogy milyen szolgáltatások lettek aktiválva a fiók adminisztrátora vagy az adott referens által.
 

Láthatod az aktuális csomagbeállításod

Követheted, hogy melyik csomagban vagy és hány hirdetést adhatsz fel.
lightbulb_outline
Tipp: Szeretnél több ingatlant hirdetni országos szinten? Válts csomagot és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot!

Kétszintű fiók

Irodavezetőként magad alá rendelhetsz referenseket és itt van lehetőséged leosztani a krediteket a számukra, illetve szükség esetén visszavenni tőlük.
lightbulb_outline
Tipp: Ellenőrizheted a referensek aktivitását, kezelheted hirdetéseiket.
 

Keresés a hirdetéseid között

Azért, hogy minél egyszerűbben megtaláld hirdetéseidet, a fiókon belül lehetőséged van szűrni közöttük.
lightbulb_outline
Tipp: Keress hirdetéseid között egyszerűen, a szűrők használatával.

Hogyan használd a krediteket?

Annyit fizetsz, amennyit használsz, egy nappal sem többet. A kiemelések ára napi szinten kerül levonásra az aktuális egyenlegedből, így mindig naprakészen láthatod, hogyan gazdálkodhatsz a rendelkezésre álló kreditekkel.
1
Válaszd ki hirdetéseidet, melyeket szeretnél kiemeléssel ellátni!
2
Válaszd ki a kiemeléseket, melyeket aktiválni szeretnél!
3
Kattints a “Megveszem” gombra és mi 10 percen belül aktiváljuk a választott kiemeléseket!
A Megveszem gombra kattintva elfogadod, hogy egyenlegedből a krediteket mindaddig minden nap levonjuk az indítástól számított 24 óránként, ameddig:

Le nem törlöd a hirdetést/hirdetéseket a fiókodból.

Le nem állítod a kiemelést/kiemeléseket a hirdetéseden.

Van kredit az egyenlegeden.
Ha nincs elég kredited, automatikusan kikapcsoljuk a kiemelést, amit az egyenleged feltöltését követően tudsz újból bekapcsolni. Ha kifogytál a kreditekből, kattints a Kreditigénylés gombra és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Kiemelések megjelenítése

Adminisztrátorként lehetőséged van a referensek hirdetéseinek kiemelésére is. A kiemelések címkéi különböző színűek, attól függően, hogy ki vásárolta meg. A kiemelést csak az azt aktiváló személy tudja leállítani.
lightbulb_outline
Tipp: A kurzort a kiemelés címkéi felé húzva láthatod, hogy ki és mennyiért emelte ki a hirdetést
 


Jófogás Tipp

Kirakat kiemelésünkkel akár 20x többen is megnézhetik hirdetésedet, hiszen a keresési beállításoknak megfelelően ezeket az ingatlanokat listázzuk elől, narancssárga árral kiemelve, így ezzel találkoznak a vevők elsőként.

Még hatékonyabb, ha a Kirakat mellett Előresorolás vagy Szalag szolgáltatást is aktiválsz mellé, hiszen ennek segítségével a Kirakattal kiemelt hirdetések listájában is előrébb kerülhetsz.