add_circle Hirdetésfeladás

A “HÍRLEVÉL -FELIRATKOZÁS”  JÁTÉK SZABÁLYZATA

Időtartam

A játék 2016. január 20. 13:00 órától 2016. február 7. 23:59 óráig tart, a játékban a játék időtartama alatt a játékszabály szerint feliratkozott e-mail címek vesznek részt.

Részvételi feltételek

A játékban azok a Jófogás felhasználók vesznek részt, akik a játék időtartama alatt feliratkoznak a Jófogás hírlevelére és elfogadják a játékszabályzatot. A játékszabályzat elfogadására csak asztali böngészőben van lehetőség. A nyeremény kiküldésének feltétele, hogy a felhasználó a nyeremény kisorsolásakor illetve e-mailen történő kiküldésekor fel legyen iratkozva a Jófogás hírlevelére. A játékosok a játékban való részvételükkel elfogadják a jófogás.hu Adatvédelmi szabályzatát.

A nyertesek kiválasztása

az első 1000 felhasználó, aki a játék időtartama alatt jelen játékszabályzat szerint iratkozott fel azonnali előresorolási kupont kap, melyet feliratkozását követő 5 napon belül e-mailben küldünk ki számára az általa feliratkozás során megadott e-mail címre. Az azonnali előresorolást a felhasználó egyszeri alkalommal 1 hirdetéséhez veheti igénybe 2016.03.31.23:59-ig. Az azonnali előresorolás felhasználásával a felhasználást követően maximum 24 órán belül a hirdetés a kategóriája szerinti lista első helyére sorolódik egy alkalommal.

A játékban a jelen szabályzat szerint résztvevők közül online sorsolással sorsoljuk ki 2016 február 14-ig azt a 3 nyertest, akik egyenként 100.000 Ft értékű Mall.hu vásárlási utalványt nyernek. Az utalványok a Mall.hu webáruházában válthatók be. A nyerteseket ugyanezen a napon emailben értesítjük és nyereményüket az általuk feliratkozáskor megadott email címre küldjük el.

Nyeremények

1000db elektronikus azonnali előresorolási kupon, 3db 100.000 Ft értékű Mall.hu vásárlási utalvány