add_circle Hirdetésfeladás

 Tájékoztatás hirdetési promócióról - DIY

 

A Schibsted Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; a továbbiakban: Társaság), a Jófogás.hu internetes oldal (a továbbiakban: Weblap) üzemeltetője a Weblap népszerűsítése érdekében hirdetési promóciót szervez (a továbbiakban: Promóció).

 

A Társaság azon felhasználói, akik a Weblapon a Felhasználói Feltételeknek és a jelen Tájékoztatónak megfelelő, továbbá a Társaság elbírálása alapján elfogadott 10 új apróhirdetést töltenek fel a Weblapra, amelyek a Weblapon közzétételre kerülnek (https://docs.jofogas.hu/szabalyzat/), a készlet erejéig a Társaságtól ellenérték megfizetése nélkül rendelhetik meg a Weblapon közzétett, alábbiak szerinti kinézetű DIY hirdetés „Megrendelem” gombjára kattintással az ún. DIY csomagot:

 

  • vintage láda

 

A 10 darab új hirdetést a DIY hirdetésben szereplő időpontot követően kell feltölteni a Weblapra.

 

A DIY csomag a Társaság által a www.jofogas.hu/csinaldmagad microsite-on elérhető videóban szereplő megoldások elkészítéséhez szükséges eszközöket tartalmazza.

 

A Társaság az egyes Promóciós időszakokban 10 db, azaz 10 darab DIY csomagot tesz elérhetővé a Felhasználók részére, így a Promóció a készlet erejéig elérhető és vehető igénybe.

 

A Promóció 2018.12.18. napján 10:00:00 órától kezdődik és 2018.12.31. napján 23:59:59 óráig, legfeljebb azonban addig tart, amíg az összes DIY csomag el nem fogy (a továbbiakban: Promóciós időszak).

 

A DIY hirdetésben történő megrendelést a Társaság kizárólag abban az esetben teljesíti, amennyiben a megrendelő Felhasználó rendelkezik 10 db teljesen új, aktív (elfogadott) és szabályszerű hirdetéssel, illetve amely nem minősül a Társaság elbírálása szerint ingyenes vagy nem szabályszerű hirdetésnek. A Társaság különösen azon apróhirdetéseket tekinti ingyenesnek, amelyek eladási ára a szokásosan a meghirdetett termék értékéhez képest aránytalanul alacsony, és azon apróhirdetéseket tekinti nem szabályszerű hirdetésnek, amelyek tárgya a hasonló célú ügyletekben szokásos valamely tényezőtől jelentősen eltér (pl. 10 apróhirdetésben 10 gombostű meghirdetése).  

 

A DIY csomag megrendelése a „Megrendelem” gomb kattintását követő Adatlap kitöltése, továbbá a jelen Tájékoztató, valamint az Adatvédelmi Tájékoztató elolvasása és elfogadása, a megadott személyes adatok Társaság által történő kezeléséhez való hozzájárulás esetén történik meg. A Társaság mindezen nyilatkozatok Felhasználó által történő megtételét követő 1 munkanapon belül e-mail úján értesíti a Felhasználót a Promóción történő részvétele sikerességéről, sikertelenségéről, illetve a DIY csomag elérhetőségéről.

 

Amennyiben a Felhasználó részvétele sikeres, azaz megfelelt a jelen Tájékoztató feltételeinek és az általa megrendelt DIY csomag elérhető készleten, a Társaság a megrendelést követő 10 napon belül térítésmentesen kiszállíttatja azt a Felhasználó részére, az általa megadott címre, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével. A Társaság két alkalommal kísérli meg a csomagkiszállítást. Kettő sikertelen kézbesítés után a DIY csomagot személyesen lehet átvenni.  A Felhasználó kérheti a DIY csomag személyes átvételét is, amely esetben a Társaság azt a Találkozási Pontra kézbesíti a Felhasználó részére, a megadott időtartamon belül és az átvétel lehetséges időtartamáról emailben értesíti a Felhasználót.

 

Egy Felhasználó (azonosítása az űrlapon megadott név, e-mail cím és szállítási cím alapján történik) egy típusú DIY csomagból egy rendelésére jogosult. Egy szállítási címre egy típusú csomag igényelhető.

 

A DIY csomag készpénzre nem váltható be és nem átruházható.

 

A Promócióban kizárólag a 18. életévüket betöltő, teljes cselekvőképességgel rendelkező természetes személyek vehetnek részt.

 

Budapest, 2018. december 18.