add_circle Hirdetésfeladás

Tájékoztatás vásárlási akcióról

  1. A Schibsted Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; a továbbiakban: Társaság), a Jófogás.hu internetes oldal (a továbbiakban: Weblap) üzemeltetője a Weblap népszerűsítése érdekében vásárlási akciót szervez (a továbbiakban: Akció).
  2. A Társaság azon felhasználói, akik az alábbi 4. pontban meghatározott Időtartam alatt a Weblapon egy időben két Kirakat kiemelést (lásd a Jofogas.hu működési szabályzatának 2.2.1 (i) és 2.2.2 (ii) pontját – https://docs.jofogas.hu/szabalyzat/) vásárolnak, felhasználói kód formájában (a továbbiakban: Kód) egy harmadik Kirakat kiemelést kapnak ajándékba.
  3. A Társaság összesen 2,000 db, azaz kétezer darab Kódot bocsát a felhasználók rendelkezésére.
  4. Az Akció 2018. március 15. napján 0:00:00 órától kezdődik és 2018. március 18. napján 23:59:59 óráig, legfeljebb azonban addig tart, amíg az összes Kód el nem fogy (a továbbiakban: Időtartam).
  5. A Kódot a vásárlást visszaigazoló e-mail tartalmazza.
  6. A Kód készpénzre nem váltható be: az kizárólag Kirakat kiemelés vásárlására használható. A Kód a kézbesítés után 90 naptári napig válható be. A Kód nem átruházható.
  7. Az Akcióban való részvétel további feltétele, hogy a vásárlás bankkártyás fizetéssel és webes felületről történjen. Az akció mobilapplikáción belüli vásárlásra nem érvényes.
  8. Az Akció más kedvezménnyel nem vonható össze.  

Budapest, 2018. március.14