add_circle Hirdetésfeladás

Ingatlan és Használtautó MeetUp


Az elmúlt hetekben nagy volt a nyüzsgés: fejlesztő, saleses és marketinges kollégák kanosszáztak a szemben lévő Kinnarps House és az iroda között. Ennek az oka pedig az volt, hogy a Jófogás Ingatlan és Használtautó.hu céges partnereinek konferenciákat szerveztünk, szám szerint négy alkalmat.

Miért tartottuk ezt fontosnak?

Élő kapcsolatot szeretnénk teremteni azokkal a partnerekkel, akikkel az értékesítő kollégák akár napi szinten is beszélnek telefonon vagy e-mailt váltanak, hogy arcot tudjanak kapcsolni a hang mellé. Gördülékenyebb, hatékonyabb a kommunikáció az ilyen, személyes találkozók után.

Nem félünk a kérdésektől és nem félünk szembe nézni a problémákkal. Kiváló lehetőség volt számunkra is ez a 4 alkalom arra, hogy megismerjük a partnereink mindennapi problémáit és közösen keressünk megoldásokat, hiszen egy piacon dolgozunk és hiszünk abban, hogy velük együtt kell fejlődünk.

Három alkalommal ingatlanos franchise-ok, az  OTP IP-t, a Duna House-t és Smart Ingatlant valamint az Otthon Centrumot fogadtuk, egy alkalommal pedig a Használtautó.hu listing és dispaly partnereit.