add_circle Hirdetésfeladás

Interjú Dórival!

Két hónapja dolgozik nálunk, megjárta a hetediket és a harmadikat is. Minden nap farkasszemet néz az Adverticummal, ha bannerről, kapuról van szó, nem ismer viccet! Serényen állítgatja a kampányokat. Ismerjétek meg Dórit!

Ahogy fent is említettük, két hónapja vagy nálunk! (Halkan jelezném, hogy lassan lejár a próbaidőd is! ;)) Mit is csinálsz pontosan? :)
Temesi Brigi jobb keze vagyok. Kezelem a bannereket, kampányokat állítok be, de például most a szerződésállományokat is rendbe tettem. Segítem a marketing csapat munkáját is a vitorlás rendezvényben (partnerlista stb.), úgyhogy nagyon változatos a munkaköröm! :)

dori1

A változatos munka sosem rossz, legalább nem fásul bele az ember! :P Hogy tetszik?
Fú, nekem nagyon tetszik, főleg a társaság. Nagyon jó, hogy fiatalos társaság vagyunk! A korábbi munkahelyeimen leginkább nálam idősebb emberekkel dolgoztam együtt. Maga a tevékenység is nagyon bejön, ez egy teljesen új terület a számomra!

Szabad tudni, hogy mivel foglalkoztál előttünk? :)
Persze! Az Andrássy úton egy hungarikumokat forgalmazó üzletben voltam üzletvezető, utána pedig a Főgáznál voltam back office munkatársként.

Halljátok? Ha valami GÁZ van, Dóri segít! :D Na de… Miért pont hozzánk jelentkeztél?
Nagyon vicces sztori. Az egyik álláskereső oldalon fent volt az önéletrajzom és az egyik nap csörgött a telefonom, egy fejvadász cég munkatársa volt a vonal másik végén. Elmondta nagyjából a munkakört és utána megkérdezték, hogy lenne-e kedvem ehhez a munkához. Utána volt egy telefonos interjú a céggel, itt elmondták, hogy fontos az angol nyelv, így ezt is tesztelték a telefonbeszélgetés közben, de ment, így megfeleltem. No, hát így kerültem ide! :)

Gondoltad volna, hogy egyszer ilyen területen fogsz dolgozni?
Pont azon gondolkodtam, hogy annó ilyen informatikai szakra kéne jelentkezni és hát pont az utamba került ez a munka. Égi jel!

Térjünk át a magánéletedre. Budapesti vagy?
Tősgyökeres budapesti vagyok! Jelenleg Újpesten lakom, de például fél éve itt laktam a Dunyov végén! ;)

Az elég közel volt azért! Egyedül élsz vagy lakótárssal?
A párommal élek együtt, illetve a cicánkkal, Pihével!

Sajnáljuk srácok! ;) Milyen fajta cicád van?
Fehér, hosszú szőrű! Az egyik szeme kék, a másik pedig sárga! Idén lesz 10 éves a kiscsaj. Igen, nekem kislány marad mindig! :) Amúgy nagyon okos macsek. Ha azt mondom, hogy ül, leül. Ha azt, hogy állj fel, feláll. Ha azt, hogy adj puszit, akkor puszit ad, illetve ha én akarok puszit adni neki, akkor tartja a fejét!

cica

Hobbik?
Nagyon szeretem az állatokat, így a lovakat is! Amint időm engedi, szeretnék megtanulni lovagolni, illetve ezen kívül sokat olvasok. Tervben van, hogy megtanulok géllakozni, de csak hobbi szinten. Szeretem az aprólékos dolgokat.

Ha jól tudom, vannak tetoválásaid. Mesélnél róluk?
Igen, van két tetoválásom. Az egyik az  oldalamon van és egy 28 centis Bastet szobor, illetve egy idézet van a lábfejemen bengáli nyelven.

Van bármilyen káros szenvedélyed a tetoválásokon kívül? Tudni illik, ha elkezdi valaki, nem lehet abba hagyni! ;)
Semmi! Nem dohányzom, nem iszom és már csokit is alig eszem!

Említetted, hogy párkapcsolatban vagy!
Igen, már 8 éve vagyunk együtt, 15 évesen jöttünk össze.

Lánykérés? :P
Hát, egyszer lebukott, hogy gyűjt a gyűrűre pénzt, illetve tudja is hogy milyen gyűrűt szeretnék, de azt beszéltük meg, hogy két év múlva szeretnénk esküvőt. Én tengerparti esküvőt szeretnék, Ő pedig itthoni, családiasat szeretne. Ez még megbeszélés tárgya! ;)

Mi az az 5 dolog, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
Tükröt mindenképp! Aztán hajgumit, kést, könyvet, kötelet.

Milyen lenne számodra egy tökéletes nap?
Reggel 9-10 fele felkelnék, kimennék strandra a családommal és egész nap napozunk, medencézünk. Este egy mozi, utána pedig pihenés.

Van testvéred?
Egyke vagyok és ez néha látszik is.

Milyen szempontból?
Ambiciózus vagyok, szeretek fejlődni, tanulni. Ahogy látom, fontos a cégnek, hogy tanítsák az embereket, például oktatások legyenek stb.

Villámkérdések!

iOS vagy Andorid?
iOS egyértelmű!

Pepsi vagy Coca?
Pepsi

Jézus!!!!

Szemüveg vagy kotaktlencse?
Szemüveg ;)

Sör vagy bor?
Bor, de inkább koktél, főleg tequila alapúak! ;)

Kutya vagy macska?
Macska

Mozi vagy színház?
Mozi inkább :)

Kedvenc kaja?
Nincs igazán. Anyósom chilis babja nagyon finom!

Mert még nem kóstoltad az enyémet ;)

Kedvenc film?
Randiguru, akárhányszor meg tudom nézni!

Kedvenc sorozat?
Nagy sorozatfüggő vagyok, a Vámpírnaplókat például nagyon szeretem.

Lehet egy kérdésed valakihez!
Temesi Brigitől kérdezném, hogy milyenek az esküvői előkészületek!