add_circle Hirdetésfeladás

A „NYERJ KÖLTÖZTETÉST” JÁTÉK SZABÁLYZATA

Időtartam

 A játék 2016. április 22. 08:00 órától 2016. április 26. 24:00 óráig tart, a játékban az eddig az időpontig a játékszabály szerint jelentkező felhasználók vesznek részt.

Részvételi feltételek

A játékban azok a felhasználók vesznek részt, akik a játék időtartama alatt regisztrálnak a www.jofogas.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) kijelölt aloldalán. A regisztráció feltétele a jelen játékszabályzat és a Jófogás Szabályzatának elfogadása, a Jófogás hírlevelére történő feliratkozás, valamint azon felhasználók esetében, akik nem rendelkeznek felhasználói fiókkal a Weboldalon, a felhasználói fiók létrehozása a szükséges adatok megadásával és az email cím megerősítésével, illetve valamennyi felhasználó esetében az alábbi további adatok megadása: nem, születési év. Egy felhasználó csak egyszer regisztrálhat.

Nyeremények 

A nyertesek az alábbi nyeremények egyikét nyerik el:

  • Egy darab nettó 14.800 Ft (tizennégyezer nyolcszáz forint) értékű költöztetés
  • Egy darab nettó 30.000 Ft (harmincezer forint) értékű költöztetés
  • Egy darab nettó 70.000 Ft (hetvenezer forint) értékű költöztetés

A költöztetéseket a Kevin Movers Kft. biztosítja, a nyerteseknek az info@kevinmovers.com e-mail címen, a +36 30 756 7889-es mobil számon vagy a +36 1 283 8529-es vonalas számon kell felvenni velük a kapcsolatot legkésőbb 2017. április 29-ig, ennek hiányában a nyertes elveszíti nyereményének érvényesítési jogát.

A nyeremény igénybe vételének feltétele, hogy a nyertesek személyre szabott költöztetési ajánlatot kérjenek a Kevin Movers Kft.-től annak weboldalán meghatározott módon. Amennyiben a Kevin Movers Kft. által adott személyre szabott költöztetési ajánlat meghaladja a nyeremény összegét, úgy a fennmaradó összeg kifizetése a nyertest terheli. Amennyiben a Kevin Movers Kft. által adott személyre szabott költöztetési ajánlat alacsonyabb összegű, mint a nyeremény összege, ezesetben a különbözet nem kerül megtérítésre a nyertes részére.

A nyertesek kiválasztása 

A játékban a jelen szabályzat szerint részt vevők közül 2016. április 28-én sorsoljuk ki a három nyertest. A nyertest legkésőbb 2016. április 29-ig emailben értesítjük. 

A nyertesek a résztvevők közül véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra a random.org online rendszer segítségével, sorrendben elsőként a 14.800 Ft értékű, másodikként a 30.000 Ft értékű, harmadikként pedig a 70.000 Ft értékű nyeremény sorsolása történik meg. Pótnyerteseket nem sorolunk abban az esetben, ha valamelyik nyertes nem veszi igénybe nyereményét.