add_circle Hirdetésfeladás

Használtautó börze a Volkswagen találkozón


vwHatalmas szerencséje volt a Volkswagen találkozó szervezőinek, hiszen október 1-én ritkán van olyan verőfényes, kifejezetten meleg idő, mint ami idén fogadta a Hungaroringre kilátogató közel 20 ezer márkaőrültet. 
Az egész napos rendezvény igazi csemege a márka iránt extra érdeklődést tanúsító, de amúgy normális emberek számára. 

Immár második éve, a  Das Weltautoval közösen alakítottuk ki a Használtautó – börze helyszínét. Itt a Volkswagent hirdető magánemberek kaptak soha vissza nem térő lehetőséget arra, hogy a rajongók között találjanak vevőt járgányuk számára.

Ha szeretnél többet megtudni a Volkswagen találkozóról, kattints ide, és elolvashatod Katona Matyi beharangozó cikkét az Autónavigátoron. Itt pedig a VW találkozón kisorsolt Volkswagen Golf 1.4 16V Perfekt, 2006-ról olvashatjátok el a tesztet.

 

 

Ahogyan a Volkswagen Találkozónak, úgy az Autónavigátor 2012 óta szezononként megtartott, Európában is különlegességnek számító, mért eredményeket is közlő gumitesztjének is a Hungaroring, illetve az ott található Tanpálya volt a helyszíne. Érdemes megnézni az eredményeket, az egy egész éjszakán át tartott gumiteszt legfőbb konklúziója, hogy érdemes jó gumit vásárolni!
Kattints és nézd meg az idei téligumitesztet!