add_circle Hirdetésfeladás

A “Segítünk az albérlet keresésben”  JÁTÉK SZABÁLYZATA

Időtartam

A játék 2016. február 24. 12:00 órától 2016. február 27. 23:59 óráig tart, a játékban a játék időtartama alatt a játékszabály szerint kitöltött és visszaküldött adatlapok vesznek részt. 

Részvételi feltételek

A játékban azok a Jófogás felhasználók vesznek részt, akik a játék időtartama alatt hiánytalanul kitöltik a http://goo.gl/forms/oKsTMAkpKC linken elérhető kérdőívet, ebben megadják a Jófogás lakótárskereső kategóriába feltöltött hirdetésük linkjét és visszaküldik a kérdőív végén található visszaküld (send) gomb segítségével. A nyeremény kiküldésének feltétele, hogy a felhasználó elérhető legyen az általa elküldött hirdetésénél megadott elérhetőségek egyikén és nyereményéért jelentkezzen legkésőbb 2016. március 20-ig. A játékosok a játékban való részvételükkel elfogadják a jófogás.hu Adatvédelmi szabályzatát.

A nyertesek kiválasztása

A játékban a jelen szabályzat szerint résztvevők közül online sorsolással sorsoljuk ki 2016 március 14-ig azt az 1 nyertest, aki 100.000 Ft-ot nyer. A nyertest az általa elküldött hirdetésénél megadott elérhetőségek egyikén értesítjük (e-mail vagy telefon), nyereményét OTP bankkártyán adjuk át 2016. április 14-ig. 

Nyeremények

1db 100.000Ft bankkártyán