add_circle Hirdetésfeladás

Az alábbiakban olvashatsz a Jófogáson elérhető kiemelési lehetőségekről, és arról, miként befolyásolhatják a találati lista oldal sorrendjét. Azokat a hirdetéseket, melyekre kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük.

Így változtatják meg a kiemelések a lista sorrendjét alapértelmezett rendezéskor

1. Top kiemelés 

Ez a kiemelés típus csak az Autó, Állás és Ingatlan kategóriákban jelenhet meg. Ha a szűrési feltételeknek megfelelően elérhető ilyen hirdetés, az a lista elején fog feltűnni. 

2. Kirakat kiemelés

Kirakat kiemeléssel a hirdetések a lista elején jelennek meg a Top kiemeléssel ellátott hirdetések után. A kirakattal kiemelt hirdetések, a kiemelés aktiválásának sorrendjében szerepelnek, és 7 napig jelennek meg ezen a helyen.  

3. Szalag kiemelés

Ezeken a hirdetéseken egy szalag jelenik meg 30 napig, valamint az első, a második, a harmadik és a tizenötödik napon előre sorolódnak. A listában mindig az előre sorolást követő 24 órára kerülnek ebbe a szakaszba, vagyis az első aktiválástól számított 72 órára, majd a tizenötödik napon 24 órára. A szakaszon belül a kiemelés aktiválásának időpontja az alapja a hirdetések sorrendjének.

4. Előresorolás és Automatikus előresorolás

Minden olyan hirdetés, melyre Automatikus előresorolást vagy sima Előresorolást vásároltak, a találati listában a vásárlástól számított 24 órára a kiemelt szakaszba kerül. A szakaszon belül a kiemelés aktiválásának időpontja az alapja a hirdetések sorrendjének.

5. Nem kiemelt hirdetések

A kiemelt hirdetéseket követően a megjelenési időpont alapján rangsorolódnak a hirdetések, amennyiben nem vásároltak rájuk kiemelést vagy az már lejárt.

A “Multirégió” vagy “Országos” kiemeléssel ellátott, és a szállítással megrendelhető termékek, a találati lista sorrendjét nem befolyásoló kiemelések, azonban más hirdetésektől eltérően nem csak a feladási helyüknek megfelelő régióban jelennek meg.

“Multirégió” vagy “Országos kiemelések: A kiválasztott megyéknek megfelelően vagy országosan jelennek meg a listázásban.

Szállítással rendelhető termékek: Országosan jelennek meg a listázásban, ezt lehetőség van a Részletes keresőben kikapcsolni.

Ár szerint történő rendezés

A Jófogás látogatói kiválaszthatják, hogy a “Legolcsóbb elöl” vagy a “Legdrágább elöl” kritériumok alapján rendezzük a találatokat. Ezekben az esetekben a megadott feltételnek megfelelően a hirdetésekben szereplő ár alapján történik a listázás, és az alapértelmezett listázásnál szereplő kiemelés alapú rangsorolás nem érvényesül.

A rangsorolást nem érintő egyéb információkat a kiemelésekről ezen a linken találod.

Hirdetés ajánlók

A Jófogás oldalain találkozhatsz kiemelt hirdetés ajánlatokkal, ezeket kétféle szempont alapján jelenítjük meg. 

Kiemelt hirdetések:

Az Jófogás Ingatlan, Jófogás Állás és Jófogás Autó nyitóoldalakon megtalálható ajánlókban olyan hirdetések jelennek meg, melyekre aktív Kirakat kiemelést vagy Szalag kiemelést vásároltak

Ajánlott és hasonló hirdetések:

Ha Bolt hirdetését nyitottad meg, akkor ennek a hirdetőnek a többi hirdetése jelenik meg neked a hirdetésadatlapon. Egyéb esetben a hirdetéshez képesti hasonlóság vagy a korábbi böngészési előzményeid alapján jelenítjük meg azokat az ajánlatokat, melyek még érdekesek lehetnek számodra.