add_circle Hirdetésfeladás

Promóciós szabályzat és adatkezelési tájékoztatás a

Top hirdetés kiemeléssel kapcsolatos „TopAd” Akció

vonatkozásában

 

A Promóció szervezője

Az Adevinta Classified Media Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Váci út 49.; cégjegyzékszáma: 01-09-926009; a továbbiakban: Társaság), a Hasznaltauto.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetője promóciós kampányt szervez (a továbbiakban: Promóció).

 

A Promóción történő részvétel feltételei

A Promócióban kizárólag az a jogi személy (Kereskedő) felhasználó vehet részt, aki a Társasággal egyedi hirdetési szerződést köt, előfizet a Társaság Weboldalán https://www.hasznaltauto.hu/arlista alatt elérhető Hirdetési csomagokról szóló tájékoztató szerinti Közös (Használtautó és Jófogás) hirdetési csomagra (a továbbiakban: Közös Csomag) (Megrendelőlap elérhetősége: https://www.hasznaltauto.hu/megrendelolap/hasznalt), vagy Közös Csomag előfizetéssel, vagy Exkluzív, vagy Exkluzív+ előfizetéssel már rendelkezik és valamennyi esetben, az előfizetéséhez az ÁSZF 5.2.4.5. pontja szerinti Top hirdetés kiemelést vásárol legalább 8 (nyolc) hét időtartamra, feltéve, hogy korábban Top hirdetés kiemelésre vonatkozó szolgáltatást a Weboldalon még nem vásárolt, illetve ilyen szolgáltatást a Weboldalon korábban még nem vett igénybe. 

A Társaság fenntartja a jogot a Promóció előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, a Promóció kerete előtt történő lezárására, valamint a jelen Szabályzat egyoldalú módosítására. A Promóció lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Szabályzat, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak. Ha a felhasználó a Szabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Promócióban nem vehet részt.

 

A Promóció időtartama

A Promóció 2022. október 3. napja 15:00:00 perctől 2022. október 31. napja 23:59:59 percig tart. 

 

Kedvezmény

A Promócióban résztvevő, azaz azon felhasználók részére, akik a Promóció időtartama alatt Közös Csomag, vagy Exkluzív, vagy Exkluzív+ előfizetéssel rendelkeznek (korábban megkötött szerződés alapján, vagy újonnan előfizetnek Közös Csomagra) és ennek kapcsán a hirdetéshez adott gyártmány modellre vonatkozóan első alkalommal és legalább 8 (nyolc) hét időtartamra Top hirdetés kiemelést vásárolnak a Társaságtól, a Társaság díjmentesen további 4 (négy) hét időtartamra biztosítja ugyanazon hirdetéshez kapcsolódóan a Top hirdetés kiemelést.

Az ajándék négy hetes díjmentes Top hirdetés kiemelés nem tartalmazza a Közös Csomag előfizetési díját, a Közös Csomag előfizetése, igénybevétele díjköteles. (A Promócióban résztvevő felhasználó Közös Csomag előfizetés nélkül az Ajándékot nem tudja felhasználni.)

Az Ajándék készpénzre nem váltható be és nem átruházható.

 

A részvétel menete

A Promóció időtartama alatt a Top hirdetés kiemelésre irányuló szolgáltatást megvásárló, a jelen Promóciós Szabályzat szerinti részvételi feltételeknek megfelelő felhasználók esetén az Ajándék automatikus. Az Ajándék a Top hirdetés kiemelésre vonatkozó megrendelés leadását és megfizetését követően automatikusan jóváírásra kerül a Promócióban résztvevő felhasználó részére. A jóváírt Ajándék a Top hirdetés kiemelés megrendelt időszakához adódik és ezáltal a megrendelt Top hirdetés kiemelés időszaka további négy héttel automatikusan, megszakítás nélkül meghosszabbodik.

Egy felhasználó egy alkalommal vehet részt a Promócióban és csak akkor, ha korábban Top hirdetés kiemelést adott gyártmány modellre vonatkozóan még nem vásárolt, még nem vett igénybe és azt jelenleg sem vesz igénybe.

 

Adatvédelmi tájékoztató

A Promócióban történő részvétel önkéntes és automatikus. A Promóció során a Társaság az érintett felhasználók személyes adatait a Társaság és a felhasználók között fennálló szerződéses jogviszonyra irányadó adatkezelési tájékoztatóban foglalt körben és mértékben kezeli, amely a Társaság weboldalán található, https://adatvedelem.hasznaltauto.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ linken keresztül érhető el (3.2. pont).

 

Budapest, 2022. október 3.