add_circle Hirdetésfeladás

A “Nyereményutazás Játék”  Szabályzata

Időtartam

A játék 2016. október 24. 18:00 órától 2016. október 26. 12:00 óráig tart.

Részvételi feltételek

A játékban azok a Jófogás felhasználók (továbbiakban Játékos, ez bárki lehet, aki a jofogas.hu oldalt használja) vesznek részt, akik a játék időtartama alatt megtalálják a Jófogáson, a Jófogás által a nyereményjáték megkezdésének időpontjáig kiküldött hírlevélben közzétett információk alapján, vagy azok nélkül, a nyereményjáték főnyereményét (Nyereményutazás) tartalmazó Hirdetést és ott a “Játszom a nyereményútért” gombra kattintást követően megadják email címüket és elfogadják jelen Játékszabályzatot. A játékosok a játékban való részvételükkel elfogadják a jófogás.hu Adatvédelmi szabályzatát is.

A nyertes kiválasztása

A Játéknak egy Nyertese lehet illetve egy pótnyertes kerül kisorsolásra, amennyiben a Nyertes nem jelentkezik a megadott határidőn belül. A Nyertes a Játékban való részvétel összes feltételét teljesíő Játékosok közül véletlenszerű online sorsolással kerül kiválasztásra. A sorsolás időpontja legkésőbb 2016. október 28. A játékszervező (Jófogás) a Nyertest, a Nyertes által a Játékban megadott email címén keresztül értesíti. A Nyertesnek az értesítést követő 3 naptári napon belül válaszemailben kell visszajeleznie, hogy Nyereményét átveszi. Amennyiben a Nyertes nem jelzi válaszemailben Nyereményének átvételi szándékát a Játékszervező értesítését követő 3 naptári napon belül, a Játékszervező új Nyertest sorsolhat a fenti sorsolási mód alapján, akire szintén az e bekezdés beli nyereményátvételi szabályok vonatkoznak. Amennyiben a Pótnyertes sem válaszol a megadott határidőn belül, akkor a Nyeremény nem kerül kisorsolásra. A Nyertes visszajelzését követően a Játékszervező elektronikus úton küldi el a Nyereményvouchert a Nyertes részére, a Nyertes által a Játékban megadott email címén a Nyertes visszejelzését követő 7 naptári napon belül.

Nyeremények

A Nyeremény a Játék megfejtését jelentő Hirdetésben szereplő Nyereményutazás. A Voucher az előbbi bekezdés alapján kiválasztott Nyertesnek elektronikus formában kerül átadásra a fenti időtartamon belül. A Voucher 2 személyre és két éjszakára szól és 2017 március 31-ig használható fel! A nyeremény magára a szállásra vonatkozik és nem tartalmazza az oda és vissza utazást valamint annak költségeit.