add_circle Hirdetésfeladás

Zárt csoportok működési szabályzat

 1. Zárt csoport létrehozása, aloldal

A Jófogás.hu oldalon zárt csoportot hozhat létre minden, a Jófogás.hu üzemeltetője által erre feljogosított adminisztrátor (a továbbiakban: Adminisztrátor).

A Jófogás.hu weboldalain minden zárt csoporthoz tartozik egy aloldal, amelyen az alábbi információk és elemek jelennek meg:

 • a csoport neve
 • a Jófogás.hu oldalon szereplő, az adott csoportba tartozó hirdetések listája;
 • a csoport tagjainak száma;
 • a csoport tagjainak a Jófogás.hu oldalon nyilvánosan elérhető adatai;
 • a csoport leírása;
 • a csoport létrehozásának napja;
 • [egyéb].

A zárt csoporthoz tartozó hirdetések termékoldalán megjelenik az adott zárt csoport megnevezése és annak aloldalára mutató link.

A zárt csoport aloldalára minden felhasználó beléphet, azonban a csoporthoz tartozó hirdetéseket csak a csoport tagjai látják.

 1. Belépés a zárt csoportba, kilépés és törlés a zárt csoportból

A zárt csoportba jelentkezhet valamennyi, a Jófogás.hu oldalon regisztrált felhasználó az Adminisztrátor részére küldött felvételi kérelemmel. A felvételi kérelem megküldésének módja :

 • az Adminisztrátor által küldött meghívás elfogadásával,
 • az adott zárt csoport oldalán található jelentkezési gombra kattintással vagy
 • a Jófogás.hu zárt csoportokat felsoroló aloldalán található jelentkezési gombok egyikére történő kattintással.

A jelentkezés során a felhasználó megadja nevét és opcionálisan a csoportba történő jelentkezésének rövid indoklását.

Az Adminisztrátor önállóan, indokolás nélkül jogosult dönteni a jelentkezők felvételéről, valamint jogosult a regisztrált felhasználókat üzenet küldésével meghívni a csoportba.

A zárt csoportba felvett tagot az Adminisztrátor részére küldött kérésére az Adminisztrátor 24 órán belül törli a csoportból. A törlési kérés az alábbi módon küldhető meg : (a) az adott csoport aloldalán található gombra történő kattintással ; (b) a zárt csoportokat felsoroló oldalon található gombra történő kattintással vagy (c) a felhasználó beállításai között a Jófogás.hu oldalon.

A zárt csoportba felvett tagot az Adminisztrátor jogosult törölni a csoportból, ha a tag megsérti a Jófogás.hu oldal Felhasználási Szabályzatát vagy a jelen Zárt Csoport működési szabályzatát.

Egy felhasználó egy időben legfeljebb 10 zárt csoport tagja lehet.

 1. Hirdetések megjelentetése a zárt csoportban

A zárt csoport aloldalán azok a hirdetések jelennek meg, amelyeket a csoportba tartozó felhasználók ilyenként megjelöltek. A zárt csoportba felvett felhasználó hirdetéseinek adatai között az adott csoport kiválasztásával dönthet arról, hogy hirdetése mely zárt csoportban jelenjen meg. Az ilyen módon kiválasztott hirdetések a Jófogás.hu egyéb vonatkozó oldalain is megjelennek.

A zárt csoportok használatára, az abban történő részvételre a Jófogás.hu weboldalon elérhető mindenkori Felhasználási Szabályzat és Adatvédelmi Irányelvek vonatkoznak.